Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έχουν "μοιράσει" τις πλατείες - πιάτσες ναρκωτικών της Αθήνας - Ποιοι κάνουν κουμάντο πού

Η εξιχνίαση της δολοφονίας του 26χρονου από την Αλγερία έφερε για ακόμα μία φορά στο προσκήνιο το μεγάλο πρόβλημα με τις συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας
και την αντιπαλότητά τους.
Συγκεκριμένες ομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, κυριολεκτικά έχουν μοιράσει τις περιοχές και απαγορεύουν σε άτομο άλλης εθνικότητας να "σπρώξει" τα ναρκωτικά στην περιοχή τους, σε αντίθετη περίπτωση μία είναι η ποινή: ο θάνατος.
Έτσι στην πλατεία Βικτωρίας τα "βαποράκια" είναι από το Αφγανιστάν, στην πλατεία Βάθη "κουμάντο" κάνουν οι Αλγερινοί, αλλά στο Πεδίον του Άρεως μόνον οι Πακιστανοί και στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια το εμπόριο ναρκωτικών... ανήκει σε ομάδα από το Μπαγκλαντές.

Το εμπόριο των μεγάλων ποσοτήτων των ναρκωτικών ουσιών έχουν κυρίως υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι χρησιμοποιούν ως "βαποράκια" τους παραπάνω, που συνήθως είναι και χρήστες.

Δεδομένο για τους αστυνομικούς ότι είναι πρόθυμοι να σκοτώσουν, για να μην την... κυριαρχία.
Το σχόλιο αστυνομικού προς το bloko.gr ήταν καυστικό: "όσο θα υπάρχουν χιλιάδες για τη φύλαξη προσώπων και στόχων και όχι για την εμφανή αστυνόμευση, το φαινόμενο θα γιγαντώνεται".

Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια