Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όσα βλάπτουν τα … ανδρικά σας προσόντα και δεν το γνωρίζετε!


Διακαής πόθος των περισσότερων ανδρών φαίνεται ότι είναι τα μεγάλα … προσόντα.

Και για του λόγου του αληθές, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, στη χώρα μας αυξάνεται αργά αλλά σταθερά η ζήτηση στην αυξητική πέους. Όμως οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι πολλοί άνδρες, μπρος στο διακαή τους πόθο να «μεγαλώσουν», κάνουν λάθη.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος – ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology, επισημαίνει τι δεν πρέπει να κάνετε, αν θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερο πέος:

Βαράκια

Στην πραγματικότητα μπορεί να επηρεάσουν το μηχανισμό στύσης κι αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία ή ασθένεια του Peyronie.

Δίαιτα

Τα οφέλη της σωστής διατροφής είναι γνωστά, αλλά το αν θα φάτε κρέας ή όχι για ένα χρόνο δεν επηρεάζει το μέγεθος του πέους. Ούτε θα στέκεται στο… ύψος των περιστάσεων, αν τρώτε ζυμαρικά το απόγευμα, ούτε θα φουσκώσει αν πίνετε πολλούς καφέδες.

Χάπια

Υπάρχουν πολλά χάπια που πωλούνται στο Διαδίκτυο και υπόσχονται «θαύματα» στην ανάπτυξη του πέους και όχι μόνο. Όμως στ’ αλήθεια δεν πραγματοποιούν όσα υπόσχονται.

Βότανα

Κανένα βότανο ή τονωτικό δεν θα ενισχύσει το μέγεθος των ανδρικών προσόντων. Καλύτερα χρησιμοποιήστε τα βότανα όταν μαγειρεύετε για το αντικείμενο του πόθου σας, ώστε να απολαύσετε ένα νόστιμο φαγητό. Πάντως στο… μενού δεν συμπεριλαμβάνεται αύξηση του μορίου σας.

Γιόγκα

Κάντε όση γιόγκα θέλετε, δουλέψτε την αναπνοή σας, δοκιμάστε διάφορες στάσεις πάνω στο ειδικό στρωματάκι, αλλά μην περιμένετε όλα αυτά να επηρεάσουν ευμενώς το μέγεθος του ανδρισμού σας.


Πηγή: healthreport.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια