Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aποφοίτησαν οι δόκιμοι πυροσβέστες της Σχολής Πτολεμαΐδας


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Σωτήριου Τερζούδη, η αποφοίτηση  Δοκίμων Πυροσβεστών της 84ης Εκπαιδευτικής Σειράς, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα.

 


Οι δόκιμοι πυροσβέστες κατά την διάρκεια της φοίτησής τους, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Μετά την ορκωμοσία τους, τοποθετήθηκαν σε διάφορες Υπηρεσίες ανά την Ελλάδα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

 


Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητος, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν  οι Βουλευτές του νομού Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης και Γεώργιος Ντζιμάνης, ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας Ηλίας Κάτανας, ο Αντιδήμαρχος  Εορδαίας Ιωάννης Αριστείδης, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Υποστράτηγος ΠΣ Ναθαναήλ Ρήγας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Αθανάσιος Μαντζούκας, o εκπρόσωπος της  9ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Συνταγματάρχης Φώτιος Γκίκας, Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθηγητές της Σχολής, καθώς και μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των νέων Πυροσβεστών.






Πηγή: fireservice.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια