Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διατυμπάνιζε ότι είχε χρήματα στο σπίτι και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου - Εξιχνίασε τη δολοφονία 54χρονου η ΥΔΕΖΙ

Σχεδόν οι πάντες γνώριζαν ότι ο 54χρονος εισοδηματίας είχε κρύψει τις οικονομίες του στο σπίτι. Σχεδόν οι πάντες γνώριζαν ότι ο 54χρονος είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια, λόγω των ακινήτων
που ενοικίαζε. Αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος, που τελικά κόστισε ακόμα και τη ζωή του.
Ο 54χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στον Νέο Κόσμο, στις 9 Μαρτίου του 2016. Ο χώρος αναστατωμένος, αλλά πουθενά ίχνη διάρρηξης.
Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής έλαβαν και εκείνα την πληροφορία για τα χρήματα. Έκαναν άνω-κάτω το σπίτι και εντόπισαν στο πάτωμα τήν κρύπτη.

Μέσα σε αυτή βρήκαν 239 χρυσές λίρες, 69.300 ευρώ σε μετρητά και πολλά κοσμήματα. Αυτά έψαχναν οι δύο ληστές, που είχαν εισβάλλει στο σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ύστερα από τη διετή έρευνά τους, κατάφεραν και βρήκαν την άκρη του νήματος.

Το θύμα, μεταξύ των πολλών, είχε πει για τα χρήματα και σε έναν φούρναρη, ενοικιαστή του. Ο 35χρονος φούρναρης, μαζί με έναν υπάλληλό του από την Αλβανία, έδωσαν την πληροφορία σε έναν κακοποιό από τη Ρουμανία, για να πάρουν κι εκείνοι το ποσοστό τους από τη λεία.
Ο κακοποιός με τη σειρά του βρήκε δύο κλέφτες, για να κάνουν τη δουλειά.

Το 54χρονο θύμα δεν τους έλεγε πού είναι η κρύπτη κι εκείνοι τον χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει κι οι δράστες να φύγουν άπραγοι.
Σε όλη τη διάρκεια, οι φυσικοί αυτουργοί είχαν ανοικτή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρουμάνο, που είχε αναλάβει χρέη τσιλιαδόρου και ήταν έξω από το σπίτι.

Την περασμένη Παρασκευή οι τέσσερις από τους πέντε εμπλεκόμενους προσήχθησαν στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ.
Ο κακοποιός από τη Ρουμανία, ήδη έγκλειστος φυλακών καθώς έπεσε στα χέρια των τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πέρυσι, ο 35χρονος φούρναρης και ο 38χρονος φυσικός αυτουργός.
Σύμφωνα με τις αρχές και οι δύο ομολόγησαν τις πράξεις τους, αν και ισχυρίστηκαν ότι ο θάνατος τού 54χρονου ήταν ένα ατύχημα.

Στη δικογραφία δεν αναφέρονται τα στοιχεία του δεύτερου φυσικού αυτουργού, ενός Αλβανού, ο οποίος μετά το περιστατικό έφυγε για την Ευρώπη και είναι άγνωστα τα στοιχεία του.

Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια