Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο 36χρονος αστυνομικός και το τροχαίο που του έχει αλλάξει τη ζωή εδώ και 2,5 χρόνια

Τέσσερις Σεπτεμβρίου 2015. Ώρα 8 το πρωί. Η σύγκρουση ανάμεσα σε μία μηχανή και ένα αυτοκίνητο, στην παραλιακή του Ηρακλείου, θα κινητοποιήσει ΕΚΑΒ και Αστυνομία.

Στο νοσοκομείο και σε σοβαρή κατάσταση, θα μεταφερθεί ο οδηγός της μηχανής, ένας 36χρονος – τότε- άνδρας. Ο Κώστας Λεονταράκης, αστυνομικός στο επάγγελμα.
Αφού νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Σήμερα, 2,5 χρόνια μετά, βρίσκεται ακόμα εκεί προσπαθώντας με όση δύναμη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος, να σταθεί ξανά στα πόδια του.
Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα στο ekriti ο αδελφός του Μανόλης, ο Κώστας το παλεύει με όλη του τη δύναμη. Κάνει κάποιες κινήσεις με τα χέρια και το κεφάλι του ωστόσο ακόμα περιμένουμε να ξυπνήσει και να αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γιατροί που τον παρακολουθούν, δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα το πότε θα υπάρξει κάποια ευχάριστη εξέλιξη για τον Κώστα καθώς περιστατικά όπως αυτό, απαιτούν αρκετό χρόνο, ανάλογα και με τον οργανισμό.
Την ίδια ώρα, συνάδελφοι του στο Ηράκλειο, ρωτούν να μάθουν για τον Κώστα. Δεν τον ξεχνούν και περιμένουν πως και πως να τον δουν ξανά, υγιή και δυνατό. Ο 38χρονος σήμερα αστυνομικός, έχει πάντα δίπλα του την οικογένειά του η οποία κι εκείνη περιμένει μία θετική εξέλιξη.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια