Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Προφυλακιστές ο 32χρονος για τον ''θαμμένο'' οπλισμό


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και ο εισαγγελέα ο 32χρονος Ρεθυμνιώτης, που συνελήφθη την Τετάρτη επειδή οι αστυνομικοί εντόπισαν βαρύ πολεμικό οπλισμό θαμμένα μέσα σε βαρέλια σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

 

Σύμφωνα με το goodnet.gr, για δύο ώρες απολογούνταν ενώπιον του ανακριτή, όπου παραδέχθηκε ό,τι είχε πει και προανακριτικά στους αστυνομικούς: ότι όντως το χωράφι στο οποίο εντοπίστηκαν θαμμένα τα όπλα είναι δικό του, όχι όμως και ο οπλισμός. Ισχυρίστηκε ότι τα όπλα ανήκουν σε φίλο του, από τον οποίο δέχθηκε έντονες πιέσεις ώστε να τα φυλάξει, προκειμένου εκείνος να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές.

 

Είπε, δε, πως δε γνώριζε την ύπαρξη των χρημάτων, συνολικά 18 χιλ. ευρώ, μεταξύ των ευρημάτων, υποστηρίζοντας πως δεν του ανήκουν. Όσο για τις επιταγές, ύψους 186 χιλ ευρώ, με τα στοιχεία του, είπε πως ήταν επιταγές με δικές του «προβλέψεις» παρελθόντων ετών, για χρήματα τα οποία ουδέποτε υπήρξαν στην τράπεζα.

 

Έχοντας και παρελθόν, καθώς είχε καταδικαστεί για εμπορία ναρκωτικών, ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στη φυλακή. Παρότι του ζητήθηκε να κατονομάσει τον φίλο του, για τον οποίο ισχυρίζεται ότι είναι ιδιοκτήτης των όπλων, δεν το έκανε, επιφυλάχθηκε όμως για το μέλλον.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος κατηγορείται για κατοχή και εμπορία όπλων.

 

 

Πηγή: cretalive


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια