Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλεία: Άγριος ξυλοδαρμός και ένοπλη ληστεία με λεία 30.000 ευρώ


Τις οικονομίες που με πολύ κόπο είχε κάνει σκληρά εργαζόμενος στη χώρα μας, είδε να χάνονται σε μια στιγμή, ένας Αλβανός εργάτης στον Πύργο. Δύο άγνωστοι άντρες με την απειλή πιστολιών και χτυπώντας τον αλύπητα, του απέσπασαν το ποσό των 30.000 ευρώ, μέσα στο ίδιο του το σπίτι… Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο του Πύργου, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τους πολίτες.

 

Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν ότι ο 37χρονος Αλβανός είχε κρύψει μέσα σε μια ασφαλισμένη βαλίτσα, τα χρήματα που συγκέντρωνε από τη δουλειά του εδώ και χρόνια στην περιοχή του Πύργου, κάνοντας αιματηρή οικονομία. Το περιστατικό συνέβη στις 12 το μεσημέρι, σε υπόγειο διαμέρισμα που διαμένει μαζί με την ομοεθνή σύντροφό του, κοντά στον Ι.Ν. Αγ. Κυριακής.

 

Ο ένας από τους δύο ληστές αιφνιδίασε τον 37χρονο μπαίνοντας από το παράθυρο και ακινητοποιώντας τον κρατώντας πιστόλι. Στη συνέχεια άνοιξε την πόρτα στον συνεργό του που επίσης έφερε πιστόλι και άρχισαν να ξυλοκοπούν τον 37χρονο για να τους πει που έχει κρυμμένα τα χρήματά του. Οι δράστες αφού είδαν πως η πρακτική τους αυτή δεν έχει αποτέλεσμα άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους του σπιτιού. Βρήκαν μια βαλίτσα που ήταν ασφαλισμένη με λουκέτο και την έσκισαν με μαχαίρι για να αποκαλύψουν το «θησαυρό» που έκρυβε.

 

Ο 37χρονος είχε κρυμμένα εκεί 30.000 ευρώ, τα οποία και θα έπαιρνε μαζί του, καθώς λίγη ώρα αργότερα θα αναχωρούσε για τη χώρα του. Οι δράστες άρπαξαν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 37χρονος σοβαρά τραυματισμένος από τον ξυλοδαρμό, αναζήτησε βοήθεια. Αργότερα κατήγγειλε το γεγονός στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, με τους αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών…

 

Πηγή: ilialive.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια