Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στα χέρια της Αστυνομίας 25χρονος ληστής - βιαστής που για 12 ώρες βασάνιζε τα θύματά του


Στα χέρια των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έπεσε ένας 25χρονος, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με έναν 28χρονο ομοεθνή του το Μάρτιο του 2017 είχαν εισβάλει σε διαμέρισμα στο Περιστέρι για ληστεία, αλλά βίασαν κατ' εξακολούθηση μία 46χρονη γυναίκα μπροστά στην ηλικιωμένη μητέρα της.

Οι δράστες εισέβαλαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, ακινητοποίησαν τις δύο γυναίκες και έμειναν στο διαμέρισμα σχεδόν δώδεκα ώρες, μέχρι τη μία το μεσημέρι της επόμενης μέρας, οπότε ο θείος της 46χρονης, που μένει στην ίδια πολυκατοικία, άκουσε θόρυβο και πήγε στο διαμέρισμα. Τον ξυλοφόρτωσαν και εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τους περίπου 1800 ευρώ.

Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι στην καταγγελία της η 46χρονη δήλωσε ότι και οι δύο δράστες τη βίασαν περισσότερες από μία φορά ο καθένας, ενώ ο 25χρονος κατά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς αποδέχθηκε τη συμμετοχή του στη ληστεία, αλλά όχι και στον βιασμό, αν και έχει εντοπιστεί και έχει ταυτοποιηθεί και δικό του DNA.

Ο 25χρονος κατονόμασε ως συνεργό του έναν 28χρονο, για τον οποίο είπε ότι εκείνος είχε την πληροφορίες πως οι γυναίκες μένουν μόνες, έχουν χρήματα και άρα είναι εύκολος στόχος. Ο 28χρονος, μετά το περιστατικό, διέφυγε στην Αλβανία, όπου και έχει συλληφθεί από τις εκεί αστυνομικές αρχές για ληστείες.

Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια