Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ξαναπαίρνουν 150 αστυνομικούς από εισαγγελείς για τις περιπολίες, αλλά...

Τις τελευταίες ημέρες καταβάλλεται νέα προσπάθεια απόσπασης από τις φρουρές και τις συνοδείες των εισαγγελέων 150 αστυνομικών συνοδών τους, ούτως ώστε να
ενισχυθεί με προσωπικό η υπό κατασκευή υποδιεύθυνση αστυνόμευσης και περιπολιών στο κέντρο της Αθήνας. Μια υποδιεύθυνση που θα υπαχθεί στη διεύθυνση αστυνομίας Αθηνών, με επικεφαλής τον προϊστάμενο της ομάδας που κάποτε γνωρίσαμε ως "ΘΗΣΕΑΣ".

Φυσικά, στην περίπτωση που επιτευχθεί ο στόχος και απαγκιστρωθεί η συγκεκριμένη δύναμη από τους φυλασσόμενους εισαγγελείς, ουδείς διανοείται να εντάξει έστω κι έναν στο στελεχιακό δυναμικό της νέας υποδιεύθυνσης, καθώς θεωρούνται εν ολίγοις επιχειρησιακά "καμένοι" από την περίοδο της ... αγρανάπαυσης.

Οι συγκρικριμένοι αστυνομικοί προορίζονται να τοποθετηθούν σε τμήματα κι από τη δύναμη των τμημάτων, να επιλεχθούν όλοι όσοι θα συντάξουν τη δύναμη για τις περιπολίες.

Φευ όμως. Θα συμβεί αυτό, ή οι ενστάσεις που ήδη άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή από τους εισαγγελείς που χάνουν τους συνοδούς τους θα τους επαναφέρουν σε μικρό, μεγάλο ή στην ολότητα τους αριθμό ως αχρεωστήτως καταβληθέντες;





_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια