Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ακόμη και 13χρονος μεταξύ των δραστών της ληστείας σε βάρος 92χρονης στο Αγρίνιο

Δράστες είναι δυο αδέλφια, ηλικίας 16 και 13 ετών και ακόμη ένας συνεργός τους που αναζητείται.

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ληστεία, που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης προχθές το πρωί στο Αγρίνιο.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο,  16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου του  σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία.
Επίσης, αναζητούνται ο 13χρονος αδερφός του συλληφθέντα και ακόμη ένας δράστης, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, συνέλαβαν τον 47χρονο πατέρα των δυο ανήλικων δραστών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε διάπραξη ληστρικής κλοπής και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Ειδικότερα, οι τρεις δράστες,  μετέβησαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στο Αγρίνιο, όπου ο 13χρονος με τον άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, ενώ ο 16χρονος τους ανέμενε εξωτερικά της οικίας επιτηρώντας τον χώρο (τσιλιαδόρος).
Στη συνέχεια, ο άγνωστος δράστης, όταν έγινε αντιληπτός από την παθούσα, της άσκησε σωματική βία με τα άκρα του και τράπηκε σε φυγή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
agriniopress.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια