Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε δίκη για πλημμελήματα 12 μέλη του Ρουβίκωνα

Σε 12 πρόσωπα, που ταυτοποιήθηκαν ως μέλη του Ρουβίκωνα, κατέληξαν οι εισαγγελικές αρχές, κρίνοντας ότι πρέπει να παραπεμφθούν για σειρά πλημμεληματικών πράξεων. Η έρευνα, στο πλαίσιο
της οποίας συνενώθηκαν περισσότερες από δέκα δικογραφίες, διεξήχθη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υπό τον κ. Ηλία Ζαγοραίο, ύστερα από παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.
Οι «12» του Ρουβίκωνα (σσ: ταυτοποιήθηκαν με τη συνεργασία της Κρατικής Ασφάλειας) παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, για τα αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της διατάραξης ομαλής διεξαγωγής δημόσιας υπηρεσίας από κοινού, της παράνομης βίας από κοινού και καθώς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.
Στις υποθέσεις που απαρτίζουν τον φάκελο του Ρουβίκωνα συγκαταλέγονται η εισβολή σε γραφείο γιατρού στον Ευαγγελισμό, η «επίσκεψη» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η εισβολή στη ΔΕΔΗΕ, οι φθορές στον φράκτη της οικίας του γερμανού πρέσβη, οι φθορές στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας, καθώς και στα δικαστήρια της Λάρισας.


tovima.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια