Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πολίτες βοηθούν την ΕΛ.ΑΣ. για τους αδίστακτους που πέταξαν βρέφος σε κάδο. 100 κλήσεις στην Ασφάλεια

Τουλάχιστον 100 τηλεφωνήματα έχει λάβει η ΕΛ.ΑΣ. από πολίτες που θέλησαν να βοηθήσουν τις

 Αρχές στον εντοπισμό των αδίστακτων ατόμων που πέταξαν στα τέλη του Φεβρουαρίου νεογέννητο βρέφος μέσα σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Πίνδου στην Πετρούπολη.
Οι έρευνες επεκτάθηκαν μέχρι την Κρήτη, από όπου έλαβε κλήση πολίτη η Αστυνομία, χωρίς τελικά να καρποφορήσουν οι έρευνες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι υπάρχει κάπου στην Αττική μία μητέρα που έχει χάσει με αυτόν τον αποτρόπαιο τρόπο το παιδί της. Θεωρούν ότι κάποιο άτομο της πήρε για άγνωστο λόγο το βρέφος και στη συνέχεια το έπνιξε βάζοντας χαρτοπετσέτες στο στοματάκι του. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που μπορεί να άκουσε το κλάμα του παιδιού πριν πεθάνει και ενδεχομένως θα μπορούσε να βοηθήσει την Αστυνομία.
Το βρέφος είχε εντοπίσει ρακοσυλλέκτης που αναζητούσε στους κάδους της περιοχής φαγητό και έντρομος κάλεσε την αστυνομία. Το μωρό ήταν ακόμη με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε σεντόνι.
Σοκαριστική ήταν η μαρτυρία κατοίκου της περιοχής που είδε το στόμα του μωρού γεμάτο με χαρτοπετσέτες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, το μωρό είχε χαρτοπετσέτες μέχρι και τον φάρυγγα.
Η Ελληνική Αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που δείχνουν έναν άνδρα, τα μεσάνυχτα, να κρατάει ίδια σακούλα με εκείνη όπου βρέθηκε το νεογέννητο να κατευθύνεται προς τον κάδο απορριμμάτων, να την πετάει και στη συνέχεια να απομακρύνεται με Ι.Χ.
Αλέξανδρος Καλαφάτης - huffingtonpost.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια