Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Tο ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Ελλάδας Γ. Πετρούτσου

Με επιστολή του ο απερχόμενος διοικητής της Π.Υ. Πύργου και πλέον Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος, ευχαριστεί το προσωπικό της
Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και δηλώνει πως θα παραμείνει στο πλευρό των Ηλείων και από τη νέα του θέση.

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση, του Ανώτερου Συμβουλίου του Πυροσβεστικού Σώματος με την οποία προάχθηκα στο βαθμό του Αρχιπυράρχου και τοποθετήθηκα στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδας ως Διοικητής αυτής, θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω την πολιτική και φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και τους διαβεβαιώ πως θα φροντίσω να είμαι αντάξιος των προσδοκιών τους!

Είναι τιμή μου, να υπηρετώ τους πολίτες στέκοντας πάντα δίπλα τους, σε κάθε δύσκολη στιγμή, έχοντας ως υπέρτατο στόχο την προστασία, της ζωής και της περιουσίας αυτών αλλά και του φυσικού μας πλούτου.

Ως απερχόμενος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, θα ήθελα να εκφράσω τις από καρδιάς μου ευχαριστίες προς το ιδιαιτέρως άξιο προσωπικό αυτής, αναγνωρίζοντας την εργατικότητά τους, το φιλότιμό τους, την μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αστικά και δασικά συμβάντα που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια της προηγούμενης αντιπυρικής περιόδου επί διοικήσεώς μου! Τους παροτρύνω, να συνεχίσουν να εργάζονται κάτω από τις ίδιες αρχές, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στους Ηλείους.

Ως Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Ελλάδας δεσμεύομαι ότι θα παραμείνω στο πλευρό των πολιτών της Ηλείας στηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις και τον νέο διοικητή της Π.Υ. Πύργου που θα αναλάβει τα καθήκοντα του εντός των επόμενων ημερών.

Επιπροσθέτως, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω, όλους τους εκπροσώπους και το προσωπικό των τοπικών Εκκλησιαστικών, Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών, Φορέων, Υπηρεσιών, Συλλόγων, Εθελοντών αλλά και τους πολίτες της Ηλείας για την στήριξη που μου παρείχαν, την άριστη συνεργασία και την εκτίμησή την οποία επέδειξαν στο πρόσωπό μου!

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου να αναφερθώ, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Νομού, για την αντικειμενική παρουσίαση των γεγονότων και τρόπο κάλυψης πυροσβεστικών θεμάτων, των οποίων δημοσιογράφοι και τεχνικοί εργάστηκαν πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, στην πρώτη γραμμή!
Τους ευχαριστώ πολύ!

Εύχομαι σε όλους, υγεία και ευημερία !

Μετά τιμής,

Ιωάννης Γρ. Πετρούτσος
Αρχιπύραρχος
Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτ. Ελλάδας.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια