Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί έκανε τον "Satan" ξεχωριστό - Γιατί οι περισσότεροι Αστυνομικοί Σκύλοι είναι από δωρεές (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλά εκπαιδευμένος, αποτελεσματικός και υπάκουος ήταν ο Αστυνομικός Σκύλος περιπολίας"Satan". Ο βελγικός ποιμενικός, που "έφυγε" την Τρίτη και πολύ γρήγορα έγινε είδηση στα Social Media της ΕΛ.ΑΣ με tweet ακόμα και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.



Ειδικότητά του η ανίχνευση ατόμων και αντικειμένων τόσο σε δασώδεις περιοχές όσο και σε αστικό περιβάλλον και κλειστούς χώρους, αλλά και η ακινητοποίηση υπόπτου, προκειμένου να ερευνηθεί και να συλληφθεί από τον αστυνομικό συνοδό.


Οι Αστυνομικοί Συνοδοί Σκύλων ζουν 24 ώρες το 24ωρο με τους... συνεργάτες τους, ακόμα και όταν έχουν άδεια και κάνουν διακοπές. Εκπαιδεύονται μαζί, εργάζονται μαζί, παίρνουν ρεπό μαζί. Κατά καιρούς δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα με τα τροφεία των σκύλων, που οι αστυνομικοί καθυστερούν να λάβουν, λόγω οικονομικής κρίσης, ενώ όπως τονίζουν πηγές ενημέρωσης στο bloko.gr το ενενήντα τοις εκατό των σκύλων είναι από δωρεές των ίδιων των αστυνομικών.
Τώρα που ο Satan δεν είναι πια στη ζωή, ο συνοδός του ήδη ξεκίνησε τη διαδικασία να αγοράσει με δικά του έξοδα έναν σκύλο, καθώς τα οικονομικά του Σώματος δεν επιτρέπουν την άμεση αντικατάστασή του, και αυτόν το σκύλο θα τον κάνει δωρεά στην ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε στο βίντεο επίδειξη τού Satan από το 2016:




_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια