Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε online σύνδεση με ... λάπτοπ από το κελί - Έρευνα της ΕΚΑΜ μέσα στον Κορυδαλλό σε "Γοργοποταμίτη" - Τι βρέθηκε

Αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε τη νύχτα από αστυνομικούς της ΕΚΑΜ και της ασφάλειας στο κελί του βαρυποινίτη Φάμπιο Ντούσκο, μετά από εισαγγελική παραγγελία. Προηγήθηκε
σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr σχετική καταγγελία για κατοχή ακόμη και εξαρτημάτων όπλων, που ενδεχομένως να χρησιμοποιούνταν σε απόπειρα απόδρασης, ή ακόμη και σε ομηρία.

Και μπορεί όπλα να μην βρέθηκαν, εντοπίστηκαν όμως δύο με τρία λάπτοπ, τα οποία μάλιστα ήταν σε ... online σύνδεση!!! Κατά την έρευνα βρέθηκαν επίσης αυτοσχέδια μαχαίρια, κινητά τηλέφωνα, γάντζοι και άλλα αντικείμενα ευρέως διαδεδομένα στις φυλακές.

Ο Φάμπιο Ντούσκο που κατά μία εκδοχή παραμένει τελειως παρατυπα στις φυλακες Κορυδαλλου, ειχε καταδικαστει για την αποπειρα αποδρασης ανατιναξης του μανδρότοιχου των φυλακών σύμφωνα με  το σχεδιο Γοργοποταμος.

Αστυνομικός, που μίλησε στο bloko.gr σημειώνει μεταξύ άλλων: "Πρωτη φορα βρισκεται λαπτοπ στις φυλακες! Η ερευνα οπως φαινεται απετρεψε τελευταια στιγμη μια αιματηρη αποδραση. Εξεταζεται πως ο συγκεκριμενος ισοβιτης καταδικασμενος για δολοφονιες και τρομοκρατια βρισκοταν χωρις κανενα λογο στις φυλακες Κορυδαλλου και μαλιστα στην Α ακτινα οπου το 2015 ειχε σχεδιαστει ο γοργοποταμος. Επιτελους καποιοι υπευθυνοι αρχισαν να κανουν τη δουλεια τους..."

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια