Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

H τακτική συνέλευση της Ένωσης Συνοριακής Φύλαξης Δράμας

Παραθέτουμε ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλ. Συνοριακής Φύλαξης Δράμας


Πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στις 17:30 η 16η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δράμας, σε κλίμα ομοψυχίας και ελπίδας για το συνδικαλιστικό και εργασιακό μέλλον μας.




Οι συνάδελφοι-μέλη της Ένωσης έδωσαν βροντερό παρόν για μια ακόμα φορά, σε πείσμα των καιρών και όσων θέλουν να πιστεύουν ότι το συνδικαλιστικό μας κίνημα διέρχεται κρίση.

Στην εκδήλωση η οποία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στον κλάδο μας, παραβρέθηκαν οι νομικοί σύμβουλοι της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. κ. Μισαηλίδης Ιωάννης και κ. Λάγος Γεώργιος, οι οποίοι ενημέρωσαν για το διεκδικητικό πλαίσιο που έχει ξεκινήσει η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και αφορά την αποκατάσταση των μισθολογικών ανισοτήτων που έχουν δημιουργηθεί με την Γ΄ κατηγορία, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. Χαρέλας Παναγιώτης και ο συνεργάτης της ομοσπονδίας και συνάδελφος Παπαγιάννης Νικόλαος που ανέπτυξε ζητήματα κρατήσεων των ταμείων και συνταξιοδοτικών θεμάτων.



Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου Γιαλαμάς Χρυσοβαλάντης και ο Αντιπρόεδρος της και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ Δερβεντλής Δημήτριος.

Το γεγονός της συμμετοχής αυτής δημιουργεί ευθύνες για την συνέχεια των διεκδικήσεων και των προκλήσεων που έρχονται, συγχρόνως όμως δίνει κουράγιο και δύναμη στο Δ.Σ. της Ένωσης που βλέπει τα μέλη του να επιβραβεύουν τις προσπάθειες που κάνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, φώτισαν με τις γνώσεις τους τα σκοτεινά σημεία που υπήρχαν και δεσμεύεται να συνεχίσει για την έγκυρη ενημέρωση, αλλά και τις διεκδικήσεις προς όφελος των μελών της.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια