Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Πολάκης γράφει για τον ειδικό φρουρό, το bloko.gr και την ... Novartis

Κατά πως φαίνεται, η Novartis είναι το απόσταγμα της διανόησης Πολάκη. Και ως υπουργός σε θέματα υγείας, είναι το αντίδοτο του δια πάσα νόσο. Ο κ. υπουργός, μετά την αποκάλυψη της
καταγγελίας αναγνώστη του bloko.gr συνέταξε τα ακόλουθα εξής, σε μορφή "διατάγματος αστραπή". Δεν θέλει και πολύ. Εάν δεν γνωρίζει τι εστί διάταγμα αστραπή, στη διάθεση του για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Διαβάστε το πόνημα του αξιαγάπητου υπουργού μας.



bloko.gr: Για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κ. Πολάκη όχι ως ανθρώπου γιατί δεν τον γνωρίζουμε, αλλά ως φωνής και για τη στρουκτούρα της έκφρασης, την άποψη μας την έχουμε διατυπώσει ... πολλάκις και σε ανύποπτη στιγμή και δεν χρειάζεται προέκταση η επέκταση.

Κάποιος συνάδελφος τους κ. υπουργέ; Κι αν τον ίδιο, τον ειδικό φρουρό εννοούμε, δεν τον ξέρετε. δεν γνωρίζετε ούτε τον πατέρα του; Φυσικά το γεγονός της μορφολογικής ή της υποστασιακής γνώσης δεν συνεπάγεται κατ' ανάγκη εμπλοκή. Η θέση και το μέγεθος περί της εμπλοκής, καθορίστηκε από τον συντάκτη της καταγγελίας. Όμως, τα αλυχτίσματα, μάλλον συνηγορούν και προς τη θέση και προς το μέγεθος. Φυσικά αυθωρεί και παραχρήμα γίνεται αποδεκτή η θέση περί μη εμπλοκής του κ. υπουργού μέχρις αποδείξεως του εναντίον.

Καλό είναι για την αντιστρεπτή βιοηθική του κ. υπουργού να διευκρινίσει ποιοι και σε ποιους έλυσαν προβλήματα. Πραγματικά θα μας ενδιέφερε. Ειρήσθω εν παρόδω. Ρωτήστε παλαιότερους υπουργούς δημόσιας τάξης που θήτευσαν στη διάρκεια της παρουσίας του bloko.gr για τα πόσα προβλήματα μας έλυσαν. Ειδικές πληροφορίες αναζητείστε από τους κ.κ. Χρυσοχοΐδη και Δένδια. Ίσως να σας ξαφνιάσουμε.

Θα παρακαλούσαμε τον κ. υπουργό, να αποκαλύψει και να μας παραπέμψει για το αδίκημα της δωροληψία, ούτως ώστε να μάθουμε και να προστρέξουμε τα μαύρα ταμεία των εταιρειών που μας λαδώνουν, ώστε να ικανοποιηθούν εμπράγματα και ανταποδοτικά οι δόλιες προσφερόμενες υποδόρια υπηρεσίες μας. 

Εάν δε, μας λάδωσε και η Novartis, όπως διαδίδεται ένθεν κακείθεν, μπορείτε να μας εξυπηρετήσετε με μια κίνηση. Στείλτε μας τη διεύθυνση.

Η γοητεία και η προσύλωση που ασκεί η Δημοκρατία και τα ιδανικά της στον κ. Πολάκη, είναι εκφρασμένη και διατυπωμένη από τον ίδιο. Και διατυμπανίζεται επίσης από τον ίδιο με συριστικά διάτορους τόνους, και στο κείμενο που ανάρτησε. Ακούς εκεί, ένα χανιώτικο σάιτ και ο απάνθρωπος Παντελής, είχαν το θράσσος ν' αναδημοσιεύσουν την καταγγελία, χωρίς να περάσει από την επιτροπή λογοκρισίας του κ. Πολάκη.

Αυτά τα λίγα για τον κ. υπουργό μας.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια