Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σύλληψη συμμορίας που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα


Συμμορία επικίνδυνων κακοποιών που με τη μέθοδο του «ριφιφί» έκαναν διάρρηξη σε σπίτια και καταστήματα, βρίσκεται στα χέρια της ΕΛΑΣ.




Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι διέμεναν όλοι μαζί στο κέντρο της Αθήνας και από κοινού έπαιρναν αποφάσεις για το ποιο σπίτι θα διαρρήξουν και για το ποιο κατάστημα θα γίνει στόχος τους.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών  δέχτηκαν την πληροφορία πριν από μερικές μέρες για το σπίτι στο οποίο διέμεναν και έκαναν έφοδο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν φιάλες αερίου αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν τους τοίχους ώστε να καταφέρνουν να εισβάλουν στο κατάστημα ή στο σπίτι που είχαν στοχοποιήσει.
photo2r
Οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα βρήκαν αρκετά χρήματα καθώς και πολλά από τα κλοπιμαία.
Αρχηγός της συμμορίας φέρεται να είναι ένας άνδρας, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των συλληφθέντων. Είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από 4 χρόνια, δήλωσε ότι είναι από τη Συρία και υπέβαλε αίτημα ασύλου. Όμως, ενώ το αίτημά του βρίσκεται σε δεύτερο βαθμό οι αστυνομικοί- τώρα που τον συνέλαβαν- διαπίστωσαν ότι τα στοιχεία του είναι πλαστά και ότι είναι ιρακινής καταγωγής.
Μίνα Καραμήτρου - cnn.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια