Οι αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης τίμησαν τους πεσόντες συναδέλφους τους

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Αλεξανδρούπολης: Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 09:30΄ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η ένωση μας σε συνεργασία με την
Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης τέλεσε το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.   Η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης και τιμής από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π. Ο. ΑΣ. Υ. ).
Μια ημέρα μνήμης σε όλους εκείνους τους συναδέλφους που ταγμένοι στον όρκο που έδωσαν απέναντι στο Σύνταγμα των Ελλήνων, θυσίασαν το υπέρτατο αγαθό της ζωής τους για την διαφύλαξη όλων των κεκτημένων, των πολιτών της Ελληνικής  Δημοκρατίας. Με την εκδήλωση αυτή θα θέλαμε να απονείμουμε φόρο τιμής στην θυσία τους και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα παρά τα οποιαδήποτε εμπόδια αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Επίσης πιστεύουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, επιτέλους η Ελληνική Πολιτεία να πράξει το χρέος της και να αναδείξει το επάγγελμά μας σε επικίνδυνο και ανθυγιεινό.
  Στην τελετή παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. ΡΙΖΟΣ Δημήτριος, ο Βουλευτής Ν.Δ. και Επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κ. ΔΗΜΟΥΔΗ Ελένη, ο εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. ΧΑΤΖΗΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης Ταξίαρχος κ. ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ Παναγιώτης, ο εκπρόσωπος Στρατηγού Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Συνταγματάρχης κ. ΛΙΓΟΥΔΗΣ, η Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΕΠ/ΓΟΣ κ. ΔΕΡΜΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ελένη, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ κ. ΤΣΙΡΤΣΗΣ Παναγίωτης, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αν. Μακ. και Θράκης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΚΑΡΤΑΛΗΣ Παναγιώτης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Έβρου κ. ΛΩΛΗΣ Θεόδωρος, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  κ. ΝΑΖΛΗΣ Βασίλειος, οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Πολίτες.
   Μετά το πέρας του μνημόσυνου ακολούθησε μικρή δεξίωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRECOTEL - Εγνατία. Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης ευχαριστεί όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας .
               
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος
_