Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη του Υποστράτηγου της ΠΥ Κ.Κυριακόπουλου και του Αρχιπύραρχου Γ.Πετρούτσου στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων τους καθηκόντων, ο Υποστράτηγος Κώστας Κυριακόπουλος Συντονιστής Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και
Ιονίων Νήσων, καθώς επίσης ο Αρχιπύραρχος Γιάννης Πετρούτσος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, τον  Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα.
Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν,  διαβεβαιώνοντας ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να συνδράμει τις προσπάθειές της Υπηρεσίας στο μέτρο των δυνατοτήτων της.
Ο  Συντονιστής Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, όπως επίσης  ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους της προς  την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την απόφαση της να εντάξει  στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020»ε την ενίσχυσης εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος.
Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την προμήθεια συνολικά 29 πυροσβεστικών οχημάτων (28 υδροφόρες και 1 βυτιοφόρο), συνολικού προϋπολογισμού 6.997.000 ευρώ. 
«Είμαστε πάντοτε κοντά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους ανθρώπους της και το αποδεικνύουμε με έργα και δράσεις.  Προχωρούμε στην ανανέωση του πεπαλαιωμένου στόλουοχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Γιατί είναι  μείζονος σημασίας για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, να εξασφαλιστεί σύγχρονος εξοπλισμός,  καθώς έτσι θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Αλλά και τα στελέχη της Πυροσβεστικής, να έχουν τα μέσα για να συνδράμουν με ασφάλεια , όπου κληθούν να βοηθήσουν», σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας.
Τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, λόγω έλλειψης εξοπλισμού, σε μια περιοχή όπου τόσο τους θερινούς όσο και του χειμερινούς μήνες καλούνται να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν ακραία καιρικά φαινόμενα και θεομηνίες.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας εξέφρασε  για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του προς τα στελέχη της Πυροσβεστικής για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν στην αντιμετώπιση πυρκαγιών και φυσικών καταστροφών και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας.

http://www.onairnews.gr/


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια