Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημερίδα για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο με ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη στο Άργος

Το CSIInstitute σε συνεργασία με την Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη του Δήμου Άργους- Μυκηνών , που λειτουργεί στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΚΕΔΑΜ, πραγματοποίησαν ημερίδα τη
Κυριακή 25η Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μ. Αλέξανδρος», με θέμα «Διαδικτυακές Συμπεριφορές Υψηλού Κινδύνου - Κανόνες – Συμπεριφορές – Μύθοι και Πραγματικότητες».


Βασικός Ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute), Εμμανουήλ Σφακιανάκης. 
Σκοπός της Ημερίδας ήταν η ενημέρωση γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών για τα όσα συναντάμε καθημερινά κατά την πλοήγηση μας στο Διαδίκτυο, η παρουσίαση και η συζήτηση των κινδύνων του, αλλά και οι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να παραμείνουμε ασφαλείς κατά τη χρήση του. 
Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της Ημερίδας, συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα: 

· Τι είναι το Διαδίκτυο
· Ποιες διαδικτυακές συμπεριφορές αναφέρονται ως υψηλού ρίσκου
· Μύθοι και Πραγματικότητες
· Τα Ναι και τα Όχι του Διαδικτύου
· Φαινόμενα Εποχής – Εθισμός – Κυβερνοτρομοκρατία σε ανήλικους και ενήλικους
· Απάτη και Διαδίκτυο 
Το CSIInstitute βρίσκεται και θα βρίσκεται κοντά στους πολίτες, εμμένοντας στο στόχο του για ενημέρωση – πρόληψη – εκπαίδευση των πολιτών, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε ημερίδες και συνέδρια σε όλη την Ελλάδα.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απεύθηναν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης και ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος.

πηγή: argolikeseidhseis
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια