Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αστυνομικοί Καστοριάς τίμησαν τους πεσόντες

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση των αστυνομικών Καστοριάς: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς πραγματοποίησε το Σάββατο  10-02-2018 και ώρα 09:15 στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα
Νέας Λεύκης Καστοριάς, το ετήσιο  μνημόσυνο υπέρ των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών αποτίοντας φόρο τιμής και μνήμης σε αυτούς τους οποίους οφείλουμε να μην λησμονήσουμε ποτέ.
 Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση αυτή η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα. Τελιγιορίδου Ολυμπία ,  η Βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας  κα. Αντωνίου Μαρία ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος Σωτήριος ο  Δήμαρχος Νεστορίου κ. Γκέτσιος Πασχάλης  το  μέλος του Δ.Σ. Καστοριάς  κ.   Στυλιάδης Δημήτριος ο Διοικητής του 15 Σ.Π. Συνταγματάρχης κ. Σιόρεντας Χρήστος ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Καστοριάς Επιπυραγός κ. Παπουτσίδης Δημήτριος  ο πρόεδρος ΝΟ.ΔΕ. Καστοριάς κ. Αδάμ Στέργιος ο πρόεδρος της Ένωσης Σ.Φ. Καστοριάς κ. Παπουτσίδης Κυριάκος, εκπρόσωπος της ένωσης στρατιωτικών Καστοριάς    σύσσωμη  η  ηγεσία της Δ.Α. Καστοριάς  με επικεφαλή  τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Νέστορα Θωμά και πλήθους συναδέλφων καθώς και συγγενών των αδικοχαμένων συναδέλφων μας.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς θέλουμε να τιμούμε τους πεσόντες στο καθήκον συναδέλφους μας  , υπενθυμίζοντας την ίδια ώρα στην πολιτεία το χρέος της, αφενός απέναντι στις οικογένειες των Ηρώων του Σώματος, στους κατοίκους του Νομού μας την προσφορά μας, αφετέρου δε στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έδιναν και δίνουν ανυπεράσπιστοι τη μάχη για την καταπολέμηση του εγκλήματος.
Ελπίδα μας είναι στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούμε, να μην προστεθούν άλλα θύματα στο μακρύ κατάλογο των αδικοχαμένων συναδέλφων μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΑΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ                                 ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ           

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια