Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπερηφάνεια και τιμή για την Πυροσβεστική της Ηλείας

Το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενότητας και αλληλεγγύης στο Πυροσβεστικό Σώμα αναδείχθηκε στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Κτήμα
Απολλώνιον στις Καρούτες Ολυμπίας η Ένωση Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηλείας, με την παρουσία πλήθους πυροσβεστών με τις οικογένειές τους, αλλά και με την παρουσία κορυφαίων στελεχών της ηγεσίας του Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ένωσης, Σωτ. Παπαηλιού, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους πυροσβέστες για το σθένος και την αυταπάρνησή τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και τόνισε ότι «όλοι μαζί, ο ένας πλάι στον άλλον, προχωρούμε δυνατοί» και στη συνέχεια παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον μέχρι πρότινος διοικητή της ΠΥ Πύργου και νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Γιάννη Πετρούτσο, για το έργο του και την προσφορά του στην Ηλεία.

Ο κ. Πετρούτσος εξέφρασε τις ευχαριστίες του και τη συγκίνησή του για τη βράβευση και τόνισε ότι είναι τιμή του που υπηρέτησε στον Πύργο.

πηγή: patrisnews

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια