Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για επιστροφή ειδικού φρουρού που κατηγορήθηκε για κλοπή όπλου συναδέλφου του με τις ευλογίες ... Πολάκη

Το κείμενο που θα διαβάσετε στάλθηκε στα email του bloko.gr στις 17 Φεβρουαρίου και αφορά σε καταγγελία περί προνομιακών σχέσεων αστυνομικών που ... "παρέκλιναν" με
πολιτικούς προστάτες. Απίθανο; Ασυνήθιστο; Μάλλον όχι.

Το bloko.gr δημοσιοποιεί την καταγγελία και στη συνέχεια θ' αναζητήσουμε αφενός πληροφορίες, αφετέρου την άλλη άποψη. 

ΑΓΑΠΗΤΕ Κ.ΚΑΡΑΙΒΑΖ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΤΗΣ ΔΝΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΩΗΝ Ε.Φ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΟΠΛΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΣΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΜΑΡΙΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ Η ΕΛ.ΛΑΣ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑΞΕΧΑΣΤΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ.

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ ΧΑΝΙΩΝ ΑΡΑΓΕ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΑΚΟΥΕΙ Ο ΑΝΑΠ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ....

Για την ιστορία πάντως, θυμίζουμε το σχετικό ρεπορτάζ της 1ης Φεβρουαρίου 2016


Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ, ο ειδικός φρουρός έκλεψε το όπλο 34χρονου συναδέλφου του από το φοριαμό του εντός υπηρεσίας.

Η αστυνομία συνέλαβε άλλον έναν 27χρονο ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διαθέσει προς πώληση το συγκεκριμένο όπλο.

Σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια