Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Αστυνομικοί της Λακωνίας έκοψαν την πίτα τους


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Λακωνίας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσής μας, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 (εορτή της
Υπαπαντής), στην αίθουσα εκδηλώσεων “ CASA del PAZZO ”  στην πλατεία πηγών στη Σκάλα Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.
   Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος πατήρ Ευστράτιος ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος της  Ένωσης Αθανάσιος ΝΤΕΡΟΣ εκ μέρους του Δ.Σ..
   Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, ο Δήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. Δήμος ΒΕΡΔΟΣ, ο Δ/ντής Αστυνομίας Λακωνίας Α/Δ΄ κ. Ηλίας ΑΞΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Πελ/σου κ. Παναγιώτης ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ο Πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Λακωνίας κ. Παναγιώτης ΛΙΑΣΚΟΣ, ο μέχρι πρότινος Δ/ντής Αστυνομίας Λακωνίας Υπ/γος ε.α. κ. Γεώργιος ΜΑΡΟΥΔΑΣ, πλήθος αστυνομικών και πολιτών.
   Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι:
α) Αρχ/κας Νικόλαος ΖΩΓΡΑΦΟΣ ως ο πρώτος Έλληνας αστυνομικός συμβατός δότης μυελού των οστών, ο οποίος με την πράξη του χάρισε ζωή σε ένα συνάνθρωπό μας.
β) Α/Β΄ ε.α. Γρηγόριος ΜΠΑΚΑΡΑΣ  για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του ως Πρόεδρος στην Ένωσή μας και στα συνδικαλιστικά δρώμενα γενικότερα.
   Ευχαριστούμε θερμά όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Mε εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΕΡΟΣ                               ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΒΑΓΙΑΚΑΚΟΥ



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια