Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευχαριστήριο μήνυμα του νέου Γεν. Περιφερειακού Αστ. Δ/ντη Δυτ. Ελλάδος Ταξίαρχου Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου

Προς τους Φορείς, τις Αρχές και τους πολίτες της Ηλείας.

Ύστερα από είκοσι πέντε χρόνια, συγκινημένος μετατίθομαι από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, όπου υπηρέτησα το μεγαλύτερο μέρος της Υπηρεσιακής μου διαδρομής.
Ειλικρινά, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς της Ηλείας για την άριστη συνεργασία μας, όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Γερμανό και τον Ιερό Κλήρο της Μητροπόλεώς μας, για την αγάπη με την οποία περιέβαλλε πάντα όλες τις προσπάθειές μας.
Επίσης, νιώθω την ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσω το αστυνομικό
και πολιτικό προσωπικό, όλων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, για την αμέριστη στήριξή του, ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια, όπου εκτελούσα καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή στην περιοχή.
Το έργο που επιτελέστηκε ήταν αποτέλεσμα της εποικοδομητικής και συλλογικής δουλειάς όλων των συναδέλφων, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία μας με τον ίδιο ζήλο.
Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες της Ηλείας, για την άριστη σχέση που είχαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.
Η Ηλεία αποτελεί τον τόπο που αγαπώ, κατάγομαι και διαμένω και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, εάν σε αυτή τη πολυετή διαδρομή μου, κατάφερα να συμβάλλω έστω και λίγο, στη βελτίωση της ζωής και της ασφάλειας των συμπολιτών μου.
Παραμένω ενεργά δίπλα σας και αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων, που αφορούν την περιοχή μας.
Σας ευχαριστώ!
iliapress.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια