Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόλος: Το κυνήγι κατέληξε σε τραγωδία


Σε τραγωδία κατέληξε για μία παρέα Αθηναίων το κυνήγι στην Γαύριανη Αλμυρού. Αργά χθες το απόγευμα εντοπίστηκε νεκρός ένας από τους τρεις κυνηγούς.
Σύμφωνα με taxydromos.gr, πρόκειται για έναν κάτοικο Αττικής ηλικίας 74 χρόνων ο οποίος απεβίωσε,  πιθανότατα από παθολογικά αίτια. Η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ διατάχθηκε νεκροψία- νεκροτομή.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος 74χρονος ταξίδεψε από την Αθήνα στη Γαύριανη μαζί  με άλλους δύο άλλους φίλους του για να κυνηγήσουν πουλιά. Ήταν και οι τρεις λάτρεις του κυνηγιού και λόγω του τριημέρου αποφάσισαν να εκδράμουν στην περιοχή του Αλμυρού.
 
Τα τρία άτομα χωρίστηκαν σε μία ακτίνα περίπου 150 μέτρων αναζητώντας το θήραμά τους. Η ώρα ωστόσο περνούσε και οι δύο κυνηγοί άρχισαν να ανησυχούν διότι δεν είχαν καμία επαφή με το φίλο τους για αυτό και άρχισαν να τον αναζητούν.
Να σημειωθεί, ότι η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη, πρέπει να γνωρίζει κανείς καλά τα μονοπάτια για να μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια και χωρίς το φόβο να συμβεί κάποιο ατύχημα.
Η ώρα περνούσε και αφού το τρίτο μέλος της παρέας δεν έδινε σημεία ζωής, οι δύο φίλοι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και να ζητήσουν βοήθεια.

Αμέσως σήμανε συναγερμός. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού αναχώρησαν για τη Γαύριανη και άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή αναζητώντας τον άτυχο κυνηγό. Στο χωριό έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμυρού με 4 άνδρες για να συνδράμει στην επιχείρηση εντοπισμού του.

Τελικά η επιχείρηση έλαβε τέλος με τον πιο τραγικό τρόπο αφού ο 74χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε δύσβατη περιοχή στη θέση "Μουρίκια".

πηγή: lamiareport


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια