Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτός Κυβέρνησης με απόφαση Τσίπρα η Ράνια Αντωνοπούλου


Την αποπομπή της Ράνιας Αντωνοπούλου απο την Κυβέρνηση αποφάσισε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την άρνηση της Αν. Υπ. Εργασίας να παραιτηθεί για τον σάλο που προκλήθηκε απο το επίδομα ενοικίου που ελάμβανε για δύο χρόνια.

 

Σε ανακοίνωση απο το Γραφείο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αναφέρεται «ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της».

 

Η απομάκρυνση από την Κυβέρνησης της Ράνιας Αντωνοπούλου ήλθε μετά απο την ...πρόκληση της, καθώς αν και της υπεδείχθη από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο η ..έξοδος διά παραιτήσεως, αρνήθηκε να αποχωρήσει από το κυβερνητικό σχήμα, αρκούμενη σε ανακοίνωση της να δηλώσει ότι ξεκινά την διαδικασία επιστροφής των 23.000 ευρώ που είχε λάβει ως επίδομα ενοικίου και ζητώντας να κριθεί για το έργο της στο Υπουργείο.

 

Νωρίτερα το πρωί, ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με την Ράνια Αντωνοπούλου λέγοντας της ότι «δεν έπρεπε να έχει γίνει η χρήση της συγκεκριμένης διάταξης».

 

Πηγή: ant1news.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια