Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ορκωμοσία Δοκίμων Πυροσβεστών στη Σχολή Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα (φωτογραφίες)


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, παρουσία του Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Υποστρατήγου ΠΣ Ναθαναήλ Ρήγα, η αποφοίτηση 30 Δοκίμων Πυροσβεστών της 82ης Εκπαιδευτικής Σειράς, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα.

Οι δόκιμοι πυροσβέστες κατά την διάρκεια της φοίτησής τους, ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Μετά την ορκωμοσία τους, τοποθετήθηκαν σε διάφορες Υπηρεσίες ανά την Ελλάδα για την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Κάτανας Ηλίας, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Εορδαίας Ζαμανίδης Σάββας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Διοικητής 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Νικόλαος Κατσίκας, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Αριστείδης Μαυρόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθηγήτριες και καθηγητές της Σχολής, καθώς και μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των νέων πυροσβεστών.








_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια