Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Φωτεινός Παγιαύλας επανέρχεται για τις προσλήψεις αλλοδαπών

Δημοσιεύουμε τη νέα ανάρτηση τού Φωτεινού Παγιαύλα, αναφορικά με την πρόσληψη αλλοδαπών στην αστυνομία: Εισαγωγή αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ. Μέρος β’. Διαβάζω πολλά σχόλια κάτω από
δημόσια άρθρα για το θέμα: «μα πώς θα πάρουν αλλοδαπούς στην Ελληνική Αστυνομία; Άλλωστε το λένε οι ίδιες οι λέξεις, είναι Αστυνομία Ελλήνων».
Εκεί έγκειται και η ρίζα του κακού για πολλές κακές αντιλήψεις. Αυτός ο κόσμος καταλαβαίνοντας αυτό το πράγμα, βγάζει και τα εσφαλμένα συμπεράσματα ότι η Αστυνομία είναι μόνο από Έλληνες για Έλληνες και συνάμα χριστιανούς ορθόδοξους.
Αυτό δείχνει ότι ή δεν έχουν διαβάσει ποτέ το σκοπό μιας αστυνομίας και δη της ΕΛ.ΑΣ. ή απλά εθελοτυφλούν. Δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ξέρουν ότι μια αστυνομία και δη η ΕΛ.ΑΣ. είναι για να παρέχει το αγαθό της ασφάλειας για οποιονδήποτε βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, είτε είναι όντως Έλληνας χριστιανός ορθόδοξος, είτε είναι Εβραίος, είτε είναι Ρομά, είτε είναι μετανάστης, είτε είναι σαουδάραβας τουρίστας της Μυκόνου. Έτσι εξηγείται και το μένος κατά της ΕΛ.ΑΣ. ή κατά της Πολιτείας, επειδή προσφέρουν ή πάνε να προσφέρουν αυτά που η ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνής νομοθεσία ορίζει για τα άτομα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων ή γενικά για μη Έλληνες χριστιανούς ορθόδοξους. Για αυτό δεν θέλουν να προσφερθεί οποιαδήποτε βοήθεια σε πρόσφυγες και μετανάστες, δε θέλουν το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια, δε θέλουν τζαμί στην Αθήνα, δε θέλουν τα αποτεφρωτήρια και ένα σωρό άλλα δικαιώματα και ελευθερίες οι οποίες δεν απευθύνονται σε Έλληνες, χριστιανούς ορθόδοξους.
Για τον ίδιο λόγο δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι είναι ποινικοποιημένη βία π.χ. ο βανδαλισμός ενός μνημείου του Ολοκαυτώματος. «Σιγά, πώς κάνετε έτσι; Δεν μπορεί να έχει κανείς διαφορετική άποψη;» θα σου πουν. Και εν προκειμένω, δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι οι αλλοδαποί αστυνομικοί θα βοηθήσουν στο να ελεγχθεί καλύτερα το έγκλημα εντός της εθνικής μειονότητάς τους και κατά συνέπεια θα έχουμε λιγότερο έγκλημα σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Θα με ρωτήσει κανείς «τώρα κατάλαβες ότι κάποιος κόσμος σκέφτεται έτσι;». Το έχω καταλάβει προ πολλού. Απλά στις μέρες μας αυτός ο κόσμος πλέον μας επιδεικνύει χωρίς ντροπή το πόσο αδαής είναι.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια