Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγιος Δημήτριος: Τί έγραφε στο σημείωμα ο δράστης και αυτόχειρας


Μανιοκαταθλιπτικός φαίνεται ότι ήταν ο δράστης και αυτόχειρας του Αγίου Δημητρίου, που σκότωσε με μαχαίρι την αδελφή του και ύστερα έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 66χρονος συνταξιούχος
ελεύθερος επαγγελματίας κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό και το στήθος της 62χρονης αδελφής του, την ώρα που ήταν στην κουζίνα. Αμέσως μετά αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό, αλλά επειδή αυτό δεν του ήταν αρκετό, έκοψε τις φλέβες του, στο ίδιο δωμάτιο.
Οι αστυνομικοί βρήκαν σε ένα δωμάτιο και το ιδιόχειρο σημείωμά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr σε αυτό ζητούσε συγνώμη από το Θεό για το κακό, που έκανε στην αδελφή του και στον εαυτό του, και ανέφερε ότι μετά την εγχείριση καρδιάς κανένας δεν του έδωσε σημασία και κουράστηκε πολύ.
Οι γείτονες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι συνεχώς έλεγε πως θα πεθάνει από καρδιά και ότι ανησυχούσε ιδιαίτερα για το ποιος θα φροντίζε σε αυτήν την περίπτωση την αγαπημένη αδελφή του.
Ανιψιός τους, που μένει μόνιμα στο εξωτερικό τους αναζητούσε και όταν δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά του, επικοινώνησε με κάποιον γείτονα, που εντόπισε τα πτώματα και κάλεσε την αστυνομία.

Μανώλης Ασαριώτης
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια