Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διακινούσαν κοκαΐνη επί δυο χρόνια σε Λουτράκι και Κόρινθο


Τουλάχιστον από το 2016 πλημμύριζε με κοκαΐνη τις περιοχές του Λουτρακίου και της Κορίνθου η ελληνοαλβανική σπείρα που εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Κορίνθου.
Στο διάστημα αυτό, υπολογίζεται ότι τα μέλη της είχαν διακινήσει ποσότητες ναρκωτικού που τους απέφεραν πάνω από 50.000 ευρώ!

Με μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση που ήταν η κατάληξη πολύμηνης έρευνας, συνελήφθησαν ως μέλη της συμμορίας τρεις Αλβανοί ηλικίας 35, 43 και 50 και έξι Έλληνες 33, 39, 41, 43, 44 και 48 χρόνων, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 33χρονος Έλληνας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών με την συμμετοχή σκύλου ανιχνευτή στα σπίτια, τα καταστήματα και τους αποθηκευτικούς χώρους των συλληφθέντων, κατασχέθηκαν 90,1 γραμμάρια κοκαΐνης, 5.370 ευρώ, μια ζυγαριά ακριβείας, επτά οχήματα, ένα καταγραφικό μηχάνημα κλειστού κυκλώματος, δύο υπολογιστές, συσκευές USB και πλήθος κινητών και καρτών sim με συνδέσεις δηλωμένες σε στοιχεία αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Η προανάκριση συνεχίζεται και διερευνά αν εμπλέκονται και άλλα άτομα στην οργάνωση ή αν συνδέεται με άλλες παρόμοιες.

 
πηγή: thessnews

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια