Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έκλεψαν και συνελήφθησαν κατά τη διαφυγή τους

Δύο άτομα συνελήφθησαν στο Κιλκίς για κλοπή από οικία, από την οποία αφαίρεσαν κοσμήματα και χρηματικό ποσό, ωστόσο, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς τη στιγμή της διαφυγής τους. Οι δύο
δράστες, ηλικίας 31 και 32 ετών, διέρρηξαν την πόρτα εισόδου διαμερίσματος 43χρονου και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας περίπου 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του ιδιοκτήτη, καθώς και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.
Εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς του τμήματος Κιλκίς και της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατά τη στιγμή της διαφυγής τους, όπου ο 31χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ ο 32χρονος αρχικά προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, ωστόσο συνελήφθη λίγο αργότερα.
Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν τα κλεμμένα κοσμήματα και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στον κάτοχο τους. Στον χώρο εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ρολόι και κομμάτι σπασμένου ομφαλού πόρτας, τα οποία απέρριψε ο 31χρονος και κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς και οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια