Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόσκληση στην παρουσίαση παιδικού παραμυθιού


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπική Διοίκηση Ηρακλείου σας προσκαλεί στη παρουσίαση του παιδικού παραμυθιού “Το αστέρι της φιλίας” της συναδέλφου
Ειρήνης Μακρυδάκη, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Μανώλη Καρέλλη στην Ανδρόγεω Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, (Ανδρόγεω 2, Άγιος Τίτος, τηλ. 2013409210).
Το παραμύθι μιλά για το αστέρι που έριξε την ανεμόσκαλα από τον ουρανό για να συναντήσει το παιδί. Ένα παιδί που του έλειπε το χαμόγελο και η ελπίδα. Το αστέρι αυτό, θα φωτίσει την ψυχή του... και θ' αλλάξει τον κόσμο τούτο… Όλα αυτά, γίνονται με έναν “μαγικό” τρόπο μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες του παιδικού παραμυθιού που επιμελήθηκε η ζωγράφος Όλγα Χάνουζα.
 Για το βιβλίο θα μιλήσουν: 
Μαρία Χουστουλάκη, Γραμματέας στην Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (Π.Φ.Π.Ο)
 Ύβα Κουμαντάκη, Ραδιοφωνική Παραγωγός 
Μανώλης Στεφανουδάκης, Χρυσός Παραολυμπιονίκης 
Κώστας Λαγουδιανάκης, Δάσκαλος, Ρομαδόρος 
Μανώλης Ζαχαριουδάκης, Πρόεδρος Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου. 

Όλα τα έσοδα δια βίου της συγγραφικής αμοιβής της κυρίας Μακρυδάκη θα διατίθενται, τα μισά στο Σύλλογο ΑΜΕΑ “Το Μέλλον” και τα άλλα μισά στο παιδικό χωριό SOS Βάρης. 

Η παρουσίαση του παραμυθιού θα γίνει από τις εκδόσεις Σιδέρη σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Λέξις, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην αίθουσα Μανώλη Καρέλλη στην Ανδρόγεω Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, (Ανδρόγεω 2, Άγιος Τίτος, τηλ. 2013409210) 
Για την Τοπική Διοίκηση 
Ο Πρόεδρος:  Μανόλης Ζαχαριουδάκης 
H Γενική Γραμματέας:  Έφη Φλουρή
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια