Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τίμησαν το Διαμαντή Μαντζούνη οι Αστυνομικοί της Λάρισας

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Λάρισας: Η  Ένωση Αστυνομικών Λάρισας πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 επιμνημόσυνη δέηση στο
Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου  και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας, εις Μνήμη των θανόντων εν ώρα Υπηρεσίας Αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής τιμήθηκε ο συνάδελφος ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ Διαμαντής, ο οποίος την 5/1/2009, υπηρετών στη Διμοιρία 542/ΥΑΤ/ΔΑΕΑ και ευρισκόμενος σε Υπηρεσία έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, δέχθηκε ένοπλη επίθεση από τρομοκράτες του "Επαναστατικού Αγώνα".




   Την εκδήλωση στην οποία Χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος πατήρ Βαρθολομαίος τίμησαν με τη παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Κωνσταντίνος, οι βουλευτές κ.κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος, ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ Κωνσταντίνος , ο Γ.Ε.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ. ΤΟΛΙΑΣ Ιωάννης, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος κ. ΖΕΡΒΑΚΗΣ Δημόκριτος, ο  Αρχηγός ΑΤΑ Αντιπτέραρχος  κ. ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Ταξίαρχος κ.ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Βασίλειος, , ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαρισαίων Αντιδήμαρχος κ. ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ Απόστολος,  ο Πρόεδρος  της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κης & Ελ. Αστυνομίας, καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών και συναδέλφων στην ενέργεια και στην αποστρατεία. Τιμές για μια ακόμη φορά απέδωσε η μπάντα του Δήμου Λαρισαίων, την οποία και ευχαριστούμε δημόσια. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στη λέσχη (3ος όροφος) του Μεγάρου.








ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


           ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια