Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι κρίσεις τελείωσαν, ώρα για αλήθειες - κείμενο πυροσβέστη

Δημοσιεύουμε μήνυμα, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr, από πυροσβέστη - αναγνώστη: Οι κρισεις  στο πυροσβεστικο τελειωσαν, ας πουμε λοιπον σιγα σιγα καποιες
αληθειες.
Υποστρατηγοι εγιναν οι τρεις τελευταιοι του πινακα κρινομενων οι οποιοι και οι τρεις σε δυο χρονια πηραν τρεις βαθμους (Συριζα προερχομενοι εκ του βαθεως ΠΑΣΟΚ.
Αρχιπυραρχοι εγιναν εξι. Ο πηδησας του πηδησαντος, μεχρι και ο προεδρος της ΕΑΠΣ της ενωσης Αξ/κων εγινε. Τι να κανει το παλικαρι ηρθε σε δυσκολη θεση και πηδησε να προλαβει να μην το πηδησουν αλλοι. Βαρεθηκε να γραφει και βιβλια για τις ασυμετρες απειλες του 2007, σου λενε και αυτοι ας τον εχουμε μαζι μας μπορει κατι να γραψει και για μας  αν τυχη και συμβει κανενα ολοκαυτωμα το καλοκαιρι. Δε λεω τον αξιζε το βαθμο, σε ολες τις εκδηλωσεις πρωτος. Τωρα ετοιμαζει δηλωση για την αναξιοκρατια των κρισεων.
Για τους Πυραρχους τι να πουμε, οποιος ειχε μαχαιρι εφυγε  χορτασμενος.
Να μην ξεχασουμε και τον αρχισυμμοριτη που φευγοντας πηρε μαζι του και μερικους αυλικους του και καθαρισε λιγο ο τοπος.
Ας του πει καποιος, τον Αρη να μην τον πιανει στο  στομα του γιατι σπιτι του ηταν το βουνο ενω ετουτος χωμα δεν πατησε ποτε του. Να καταλαβε αραγε πως οι φωτιες δεν σβηνουν με τα λαπτοπ;
Αυτα και αλλα πολλα εγιναν κρυφα απο τον υπουργο μας και ευχομαστε να παραμεινουν
γιατι αν τα μαθει θα ξεσπασει παλι πανω μας οπως περυσι το καλοκαιρι που ξυπνησε και επειδη ειδε οτι δεν εσβηναν οι φωτιες φωναζε πως ημασταν ο πιο στρεβλος ανεκπαιδευτος μηχανισμος του δημοσιου.
Βεβαια στη συνεχεια παλι αποκοιμηθηκε.
Ησυχια λοιπον γιατι ο υπουργος ακομη
κ ο ι μ α α α α α α α α τ α ι.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια