Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι συλλήψεις που... υποχρέωσαν τον Αρχηγό να πάει στην Εύβοια

Μία τριπλή εξιχνίαση, 17 συλλήψεις και ο επαγγελματισμός των αστυνομικών "υποχρέωσαν" τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα, να πάει το μεσημέρι του Σαββάτου
στη Χαλκίδα.
Τα στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφαλείας της Χαλκίδας, ύστερα από πολύμηνη έρευνα κατάφεραν να εξαρθρώσουν μία σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και μία κλοπών, ενώ ταυτόχρονα εξάρθρωσαν και υπόθεση τοκογλυφίας και εκβιασμών.
Εκείνο, που πολλοί δεν κατάλαβαν, ήταν η σημασία της παρουσίας του Αρχηγού του Σώματος κατά την παρουσίαση των λεπτομερειών των υποθέσεων από τον εκπρόσωπο τύπου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ο κ.Αρχηγός πήγε στην παρουσίαση, αλλά δεν κάθισε δίπλα στον εκπρόσωπο. Μετά το τέλος, όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του bloko.gr μίλησε στους αστυνομικούς, που για μήνες εργάστηκαν εντατικά, χωρίς "διαρροές και τυμπανοκρουσίες" και... έβγαλαν τις υποθέσεις.

Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι ο Αρχηγός συνεχάρη τους αστυνομικούς και έκανε λόγ για αποτέλεσμα, που θα περίμενε κανείς από τις κεντρικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και όχι από μία περιφερειακή υπηρεσία με τα προβλήματα, που αντικειμενικά έχει να αντιμετωπίσει.
Κύκλοι του Αρχηγού ανέφεραν στο bloko.gr ότι η παρουσία του στη Χαλκίδα δεν είχε σκοπό την επιβράβευση μόνον των εκεί αστυνομικών για το αποτέλεσμα, αλλά όλων εκείνων που είναι σε περιφερειακές υπηρεσίες και παρά τις δυσκολίες καταφέρνουν να φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους και να παρουσιάζουν αποτελέσματα ισάξια των κεντρικών υπηρεσίων.
"Μέσω υμών θέλω να εκφράσω την ευαρέσκειά μου σε όλους τους συναδέλφους περιφερειακών υπηρεσιών, που λειτουργούν με επαγγελματισμό και έχουν να επιδείξουν αποτελέσματα, που κάποιος θα περίμενε μόνο από τις κεντρικές υπηρεσίες" φέρεται να είπε ο Αρχηγός προς τα στελέχη της Χαλκίδας.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια