Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η κοπή της πίτας του Α.Τ. Συντάγματος (φωτογραφίες)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος, στην αίθουσα Εσπερίδες του Ξενοδοχείου Χίλτον Αθηνών.

Τους αστυνομικούς του Τμήματος τίμησαν με την παρουσία τους, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, πατέρας Στυλιανός, ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαυρουδής (Μάκης) Βορίδης, Βουλευτής Αττικής, ο Υποστράτηγος ε.α. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Γρηγόριος, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Δ/ντης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, ο Βοηθός Δ/ντη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος ΚΑΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Βασίλειος, ο Δ/ντης της Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος ΠΑΠΑΠΡΟΔΡΟΜΟΥ Γεώργιος, ο Υποφρούραρχος της Βουλής των Ελλήνων, Αστυν. Διευθυντής ΜΑΛΙΑΡΟΣ Κων/νος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος, Αστυν. Α΄ ΣΚΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, ο Αντιπρόεδρος ΧΥΤΑΣ Κων/νος και ο Αναπληρωτής Ταμίας, ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης.
 
 

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία ο Διοικητής του Τμήματος Αστυν. Υποδ/ντης ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΣ Αθανάσιος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έκανε αναφορά στις ενέργειες που με επιτυχία ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2017, αλλά και στις προγραμματισμένες δράσεις του Τμήματος για το 2018.  Ευχαρίστησε και συνεχάρη το προσωπικό της Υπηρεσίας του για την άρτια διαχείριση και αποτελεσματική εκπλήρωση των καθηκόντων τους, καθώς και για τις αποτελεσματικές ενέργειές τους που σχετίζονται με τη φύλαξη επικίνδυνων ημεδαπών ή αλλοδαπών κρατουμένων.



Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και το αστυνομικό προσωπικό που διατίθεται για τη φρούρηση των ευπαθών στόχων (υπουργείων, πρεσβειών και οργανισμών δημοσίου συμφέροντος), των τριών σταθμών μετρό (Συντάγματος, Ευαγγελισμού και Μεγάρου Μουσικής), αλλά και των αστυνομικών που διατίθενται σε καθημερινή βάση για τη λήψη των πάσης φύσεως μέτρων τάξης και ειδικότερα αυτών που διατίθενται σε πορείες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, οι οποίες πολλές φορές καταλήγουν σε εκτεταμένα επεισόδια.
 
 

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν επίσης:

Ο πατέρας Στυλιανός, ο οποίος μετέφερε την αγάπη και τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ευχόμενος καλή δύναμη στο αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Τμήματος,

ο Δ/ντης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, Ταξίαρχος ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος και

ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος.
 
 

Δεν έλειψε και η τυχερή της εκδήλωσης, η οποία αφού βρήκε το τυχερό φλουρί, έλαβε ως δώρο ένα δείπνο για δυο άτομα στην αίθουσα Βυζαντινό του Ξενοδοχείου Χίλτον Αθηνών. 



Ακολούθησε δεξίωση σε πολύ ευχάριστο κλίμα κατά την διάρκεια της οποίας το προσωπικό του Τμήματος και οι λοιποί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά. 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια