Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΣΥΦΥ: Διαμόρφωση προτάσεων σχετικά με την πρωτοβουλία της Ηγεσίας για την αναβάθμιση - εκσυγχρονισμό του κανονιστικού πλαισίου για θέματα προσωπικού

Τις προτάσεις των ενώσεων και μελών της ζητά η Ομοσπονδία των Συνοριοφυλάκων, όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση: Με την (α) σχετική, ζητήθηκε από την Ομοσπονδία μας η
υποβολή προτάσεων σχετικά με την πρωτοβουλία της Ηγεσίας να αναμορφώσει το κανονιστικό πλαίσιο για θέματα του προσωπικού.
       Συνέχεια αυτής της προσπάθειας που ήδη επιχειρεί η Φυσική Ηγεσία, ζητήθηκαν οι προτάσεις από την ΠΟΣΥΦΥ για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Δεδομένου πως η Ομοσπονδία όλο το προηγούμενο διάστημα, έχει ήδη διαμορφώσει αλλά και αποστείλει επί μέρους κάθε φορά προτάσεις για το θέμα, θα υποβάλλει συγκεντρωτικό υπόμνημα που θα περιέχει τις ήδη διαμορφωμένες  διεκδικήσεις με την ανάλογη αιτιολογική υποστήριξη. 
      Είναι προφανές για την πληρέστερη διαμόρφωση του υπομνήματος, υποβάλλετε στην Ομοσπονδία έως 7/3/2018  πλαίσιο προτάσεων με συγκεκριμένη αιτιολόγηση για ζητήματα αναμόρφωσης των κανονιστικών διατάξεων  που αφορούν το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.
    Υποβάλλεται συνημμένα και η (α) σχετική για την ενημέρωσή σας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΡΕΛΑΣ                         ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια