Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών: Η ζωή και ενός μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνίζεσαι!

Για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ο ρόλος του συνδικαλιστικού κινήματος ήταν πάντα διττός. Ο συνδυασμός των αγωνιστικών διεκδικήσεων αιτημάτων καθώς και η
κοινωνική δράση και προσφορά αποτελούσε διαχρονικά στόχο της.
        Σε αυτή την κατεύθυνση η Ένωσή μας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 στο Αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α παρουσίασε το ημερολόγιο της του έτους 2018, που είχε ως θεματολογία το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
       Με την εκδήλωση αυτή εγκαινιάζεται ουσιαστικά ένα μνημόνιο συνεργασίας με τον παραπάνω σύλλογο έτσι ώστε μέσω των επιτυχημένων τακτικών αιμοδοσιών που διοργανώνουμε, να ευαισθητοποιηθούν οι συνάδελφοι στην εθελοντική δωρεά αιμοποιητικών κυττάρων / μυελού των οστών.
      Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗΣ Χρήστος. ο Διευθυντής Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος κ. ΨΩΜΑΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού Α.Ε.Α. Υποστράτηγος κ. ΜΑΛΕΒΙΤΗΣ Ηλίας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ταξίαρχος κ. ΣΑΝΙΔΑΣ Παρασκευάς, οι Βοηθοί του Ταξίαρχοι κ. ΤΣΙΡΟΣ Σπυρίδων και ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ Γεώργιος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος κ. ΟΣΤΑΔΗΜΗΤΡΗΣ Νικόλαος, ο Βοηθός Γ.Α.Δ. Αττικής Ταξίαρχος κ. ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ Στυλιανός, ο Βοηθός της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής Ταξίαρχος κ. ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ Αθανάσιος.
       Από τα πολιτικά κόμματα παρευρέθησαν οι βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. ΔΡΙΤΣΑΣ Θοδωρής και ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ Χαρά, από την Νέα Δημοκρατία ο βουλευτής κ. ΦΩΤΗΛΑΣ Ιάσων, και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Δημοκρατικής Συμπαράταξη ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ Παύλος.
         Από τους συνδικαλιστικούς φορείς ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης, ο Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ. ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας καθώς και τα προεδρεία των Ενώσεων Αστυνομικών Β/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά όπως και της Ένωσης Αξιωματικών Αττικής.
       Ως εκπρόσωποι του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ μας τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. ΜΙΝΕΤΤΑ Αλίνα, ΣΑΜΑΡΑ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ Ελένη και ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ Ντόρα. Ομιλήτρια εκ μέρους της ΕΛΠΙΔΑΣ ήταν η κ. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ Ιωάννα η οποία είχε και ενεργό συμμετοχή στην επιμέλεια του ημερολογίου μας.
        Την παρουσίαση – ενημέρωση για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών έκανε ο Αν. Καθηγητής  Παιδιατρικής Αιματολογίας, τ. Διευθυντής  Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Γ.Ν.Π. Αθηνών «Η ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ», Επιστημονικός Διευθυντής  της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ  ΕΛΠΙΔΑΣ» κ. ΓΡΑΦΑΚΟΣ Στυλιανός.
        Όπως προαναφέραμε πλέον σε κάθε εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσής μας ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα είναι παρόν ώστε να ενημερώνει τα μέλη μας. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε εμείς και οι συνάδελφοί μας να γίνουμε εθελοντές δότες.
        Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωσή μας θα διοργανώσει λαχειοφόρο αγορά τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στους δύο Συλλόγους.
                                                              Για το Δ.Σ.
                      - Ο -                                                                                  - Ο -
                  Πρόεδρος                                                            Γεν. Γραμματέας
         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια