Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων


Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Δ.Ε.Α.Δ.,  παρουσία συναδέλφων όλων των υπηρεσιών της αλλά και πλήθος καλεσμένων που τίμησαν με την
παρουσία τους την εκδήλωση.
Πριν από την τελετή, ο Διευθυντής της Δ.Ε.Α.Δ. Ταξίαρχος κ. Χρήστος ΚΟΤΛΙΔΑΣ, συγκάλεσε σύσκεψη των προϊσταμένων όλων των υπηρεσιών Αθήνας και Θεσσαλονίκης που ανήκουν  στην Διεύθυνση και των συνδικαλιστικών φορέων για αποτίμηση των πεπραγμένων αλλά και το σχεδιασμό για το μέλλον στα πλαίσια όπως ο ίδιος δήλωσε της ομαδικότητας και της συνεργασίας.
Ο Ταξίαρχος επισήμανε ειδικά στους Διοικητές των υπηρεσιών της Δ.Ε.Α.Δ. την μεγάλη σημασία της απορρόφησης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Οι διοικητές των υπηρεσιών της Δ.Ε.Α.Δ. τοποθετήθηκαν ο καθένας ξεχωριστά για επιμέρους ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσίες τους.
Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ επισήμαναν τον παράγοντα άνθρωπο διαβεβαιώνοντας ότι θα βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών που υπηρετούν στη Δ.Ε.Α.Δ, βάζοντας σε πρώτη προτεραιότητα την αποκατάσταση της αδικίας που έχουν υποστεί οι άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ. και οι συνοδοί σκύλων περιπολίας με το επίδομά τους.
Ο Ταξίαρχος  κ. Χρήστος ΚΟΤΛΙΔΑΣ ο οποίος θεωρείται από τους πλέον επιτυχημένους Αξιωματικούς, ανανέωσε την παραμονή του ως Διευθυντής Δ.Ε.Α.Δ.  (κερδίζοντας επάξια την εμπιστοσύνη της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.) σε μια Διεύθυνση που αποτελείται από επίλεκτο ανθρώπινο δυναμικό και από υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια