Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μισθολόγιο: Γιατί οι Αστυνομικοί είναι καλύτερα από τους στρατιωτικούς

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες από τη στιγμή που γράψαμε πως η ανάρτηση των φύλλων



 μισθοδοσίας του προσωπικού απέδειξε την πλήρη αδιαφορία της υπηρεσίας προς το προσωπικό, καθώς ουδείς σκέφτηκε να δώσει μερικές βασικές εξηγήσεις στους στρατιωτικούς για να ξέρουν τι έχει συμβεί.

Το αποτέλεσμα ήταν, ακόμα και σήμερα να μην έχουν επίσημη ενημέρωση, σε αντίθεση με τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν λάβει εξηγήσεις για το τι συνέβη με τα ποσά που εμφανίζονται στη μισθοδοσία Μαρτίου και αφορούν τις αναδρομικές κρατήσεις.


Τι συνέβη όμως και γιατί οι αστυνομικοί έχουν ενημέρωση και οι στρατιωτικοί δεν έχουν; Μήπως αυτοί που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού;

Η απάντηση είναι όχι. Την υποχρέωση ενημέρωσης που δεν τηρήθηκε αρχικά ούτε από την Αστυνομία, υπενθύμισαν στην υπηρεσία οι συνδικαλιστικές οργανώσεις. Ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρης Γερακαράκος, άμεσα από την πρώτη κιόλας ημέρα έστειλε αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας στον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα.



Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ οι συνδικαλιστές αστυνομικοί τόνισαν στο αρμόδιο υποστράτηγο  ότι, μετά την ανάρτηση των νέων σημειωμάτων αποδοχών (μηνός Μαρτίου) και τις αλλαγές του νέου μισθολογίου που αποτυπώνονται σε αυτά, πρέπει να υπάρξει άμεσα από το Αρχηγείο ενημέρωση των συναδέλφων για να μην προκαλείται σύγχυση σχετικά με τις κρατήσεις και τις γενικότερες αλλαγές που επέφερε αυτό.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, η υπηρεσία ανταποκρίθηκε και εξέδωσε διευκρινήσεις για τα φύλλα μισθοδοσίας!


Στην σχετική ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, για την ενημέρωση όλων των αστυνομικών, τονίζεται:

Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης που είχε η Ομοσπονδία μας (ανακοίνωση με αρ. πρωτ.: 500/1/33) με τον Προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ, εκδόθηκε η υπ' αριθμ. 1029/18/369384 διευκρινιστική διαταγή, αναφορικά με το ανωτέρω θέμα, που άπτεται της μισθοδοσίας μας μηνός Μαρτίου 2018 και παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.

Σε μια άλλη εποχή, ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν, κάπου. κάπως, κάποτε, θα πάψουν και οι στρατιωτικοί να είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού....

armyvoice.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια