Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνελήφθη (ξανά) το ζευγάρι με… έμφαση στις κλοπές οχημάτων: Μετά το λεωφορείο έκλεψαν αυτοκίνητο από συνεργείο

«Ξαναχτύπησε» αλλά και αυτή τη φορά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, το ζευγάρι από την Κέρκυρα, οι οποίοι πριν από λίγο χρονικό διάστημα είχε… «δανειστεί» ένα τουριστικό λεωφορείο
από χώρο στάθμευσης στο Σιδάρι.
Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί τους εντόπισαν να οδηγούν ένα αυτοκίνητο το οποίο, μετά από έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως ήταν επίσης κλεμμένο από συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων.
Και αυτή τη φορά όπως και την προηγούμενη (στις 27 Ιανουαρίου) το κατηγορητήριο σε βάρος τους είναι ιδιαίτερα «βαρύ» μιας και έχει ταυτοποιηθεί η δράση τους σε 11 συνολικά περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων μέσα μάλιστα σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας, κυρίως αυτοκινήτων και μηχανών, καθώς απ’ ότι φαίνεται, τα οχήματα αποτελούν την ιδιαίτερη «λατρεία» του νεαρού κατηγορούμενου.
Σύμφωνα λοιπόν με την αστυνομία, το ζευγάρι (28χρονος άντρας και 22χρονη γυναίκα) συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην πόλη της Κέρκυρας με κλεμμένο αυτοκίνητο από συνεργείο.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης που πραγματοποίησε η Ασφάλεια διαπιστώθηκε η συστηματική εμπλοκή των δύο συλληφθέντων σε σειρά κλοπών και διαρρήξεων, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα η δράση τους ταυτοποιήθηκε, κατά περίπτωση, σε 11 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων αυτοκινήτων, δικύκλων, παραβίασης κατοικίας και κλοπής τσάντας.
Ποιο αναλυτικά, ο 28χρονος την Κυριακή (04-02-2018), αφαίρεσε σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, από την περιοχή της Αγίας Ελεούσας και στην συνέχεια, την επόμενη ημέρα (Δευτέρα 05-02-2018), από κοινού με την 22χρονη, αφαίρεσαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο, από την Αλεπού.
Περαιτέρω η δράση τους εντοπίζεται:
  • σε κλοπή χρημάτων, την Τρίτη (06-02-2018), από γυναικεία τσάντα, στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας,
  • σε παραβίαση ανασφάλιστου οχήματος, την Τρίτη (06-02-2018), από το οποίο αφαίρεσαν, το ποσό των 45 ευρώ,
  • στην διάρρηξη κατοικίας, την Τετάρτη (06-02-2018), στην περιοχή του Ποταμού, από την οποία αφαίρεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ,
  • σε τέσσερις ακόμη διαρρήξεις οχημάτων από την πόλη της Κέρκυρας κατά το χρονικό διάστημα (06-02-2018 έως 07-02-2018), από τα οποία αφαίρεσαν χρήματα, πινακίδες κυκλοφορίας, ηχοσυστήματα και άλλα αντικείμενα,
  • σε δύο ακόμη κλοπές δίκυκλων οχημάτων, μίας μοτοσυκλέτας και ενός μοτοποδηλάτου, κατά το χρονικό διάστημα από (02-02-2018 έως 05-02-2018), από την πόλη της Κέρκυρας
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες, ένα μοτοποδήλατο και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, που είχαν αφαιρεθεί και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς επίσης και αλλά αντικείμενα, μεταξύ των οποίων, πινακίδες κυκλοφορίας, 2 ράδιο-cd αυτοκινήτου, 4 προσόψεις ράδιο-cd αυτοκινήτου 2 κινητά τηλέφωνα και άλλα.
Η έρευνα που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι συλληφθέντες με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

corfupost.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια