Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος: Η πολιτεία να σκύψει στα προβλήματα των πυροσβεστών

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος παραβρέθηκε στην τελετή
παράδοσης-παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, ως εκπρόσωπος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Χαρακόπουλος, μετά την τελετή, δήλωσε: 
«Θα ήθελα εκ μέρους του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να συγχαρώ τον νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Σωτήριο Τερζούδη, για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στην αποστολή του.
Για μια ακόμη φορά, θα ήθελα να τονίσω την απεριόριστη εκτίμηση που όλοι μας αισθανόμαστε για το έργο που επιτελούν οι γυναίκες και οι άνδρες πυροσβέστες. Το Πυροσβεστικό Σώμα, χειμώνα-καλοκαίρι, σε πυρκαγιές και πλημμύρες, βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Δεν είναι λίγες οι φορές που η επιτέλεση του καθήκοντος γίνεται με πράξεις αυτοθυσίας, που συνιστούν υπόδειγμα αληθινού αλτρουισμού.  
Η Πολιτεία, αναγωρίζοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, οφείλει να σκύψει στα προβλήματα που το ταλανίζουν, όπως την ομογενοποίηση του προσωπικού, τον εξοπλισμό των στελεχών του και την ανανέωση του γερασμένου στόλου οχημάτων και αεροσκαφών.

Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να υπογραμμίσω  ότι επιτέλους πρέπει να παίρνουμε μέτρα εγκαίρως, και όχι την τελευταία στιγμή ή κατόπιν εορτής, κι αυτό ισχύει και για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο».
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια