Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα αποφυλακιστεί η συνεργός της Πόλας Ρούπα; - κείμενο αστυνομικού

Δημοσιεύουμε μήνυμα αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr: Αγαπητέ κύριε Καραιβάζ. Σας στελνω αυτο το μύνημα για να εκφράσω την αγανακτιση μου σαν μελος των σωμάτων ασφαλείας αυτης της
χώρας. Ο λογος ειναι απλος. Σε λιγο καιρό ενα ακόμα μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης (που έχει μαλιστα αναλάβει την ευθύνη!) θα βρίσκεται ελεύθερο λόγω παρέλευσης του 18μηνου προσωρινής κράτησης. Μιλάω για την συνεργό της Ρούπα την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου. 

Η συγκεκριμένη συνεληφθει λόγω της εμπλοκής της σε γκαράζ με όπλα και εκρηκτικά και για ληστείες. Σε 4 μήνες περίπου λήγει το 18μηνό της και ως τώρα δεν έχει οριστεί καν το δικάστηριο της. Ένα χρόνο και ένα μηνα μετά τη σύλληψη της και ακόμα δεν έχει οριστεί η δίκη. Ελλαδιστάν. Όταν η συγκεκριμένη βγεί ποιος θα φταίει αν ακολουθήσει τα χνάρια των άλλων μελών του Επαναστατικού Αγωνα. 

Δηλαδη αν εκμεταλευτεί αυτη την αργοπορία της ελληνικής δικαιοσύνης και αποφυλακιστεί και συνεχίσει τη δραση της οπως εκανε ο Μαζιώτης και η Ρουπα που ειχαν παραβιασει τους όρους αποφυλάκισης του 18 μηνου και πυροβόλαγαν συναδέλφους σε ληστείες στην κλειτορία κλπ ποιος θα φταίει? 

Η κακιά αστυνομία που δεν κάνει τη δουλειά της ή μια ελληνικη δικαιοσύνη που εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν? Στο τέλος όμως να μου το θυμηθήται αυτόν που εσείς τα κανάλια θα χρεώσετε θα είναι ο αστυφύλακας κάποιου τμηματος που παραβιάστηκε το παρών της...

Ποτε σε αυτη τη χώρα θα λειτουργήσουμε σοβαρά σαν κρατικός μηχανισμός?
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια