Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοπή πίτας Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και βραβεύσεις

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας την Κυριακή 4-2-2018 στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω
«ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ», με πρωτοβουλία του προέδρου κ. Ιωάννη Μαθιουδάκη και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου.
        Στην εκδήλωση μας τίμησε με την παρουσία του ο  Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών αντιστράτηγος ε.α. κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, όπως κάνει σε κάθε εκδήλωση μας τα τελευταία χρόνια, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, και στη συνέχεια σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα παρέδωσε τις πλακέτες στους σοβαρά τραυματισμένους αστυνομικούς.
        Με την ευκαιρία της εκδήλωσης δόθηκαν βραβεία και οικονομικές ενισχύσεις ύψους δέκα χιλιάδων τετρακοσίων ευρώ ( 10.400 €)
Ειδικότερα:
v Προσφέρθηκε το συμβολικό ποσό των χιλίων ευρώ (1.000 €), στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» για το ανεκτίμητο κοινωνικό έργο και την προσφορά ζωής στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, το παρέλαβε η κ. Μωραΐτάκη ως εκπρόσωπος της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
v Δόθηκε το χρηματικό βοήθημα των τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (4.500 €)  σε έξι σοβαρά τραυματισθέντες αστυνομικούς.
v Σε τέσσερα ορφανά παιδιά Αστυνομικών οικογενειών δόθηκε το χρηματικό βοήθημα των δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500 €)
v Βραβεύτηκαν είκοσι (20) Αστυνομικοί οι οποίοι επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο,  θάρρος και αποφασιστικότητα στην εκτέλεση του καθήκοντος  και απέσπασαν τα ευμενή σχόλια του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης υπέρ της Ελληνικής Αστυνομίας.
v Επίσης βραβεύτηκαν με τιμητικά διπλώματα και αντίστοιχα χρηματικά βραβεία των εκατόν πενήντα ευρώ (150 €), δεκαέξι (16)  μαθητές παιδιά Αστυνομικών, που πέτυχαν σε Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σε ένδειξη της έμπρακτης συμπαράστασης του Ομίλου, στα μέλη οικογενειών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.
    Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν, διάφοροι ελληνικοί χοροί, από την χορευτική ομάδα παιδιών Αστυνομικών της Δ/νσης Αστυνομίας Πειραιά.
     Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. πατέρας Ιωάννης Κοκκώνης.
     Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του προέδρου της ΝΔ π. βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης,  ο βουλευτής κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος, η βουλευτής κ. Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Αντρέας Παχατουρίδης, ο Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Νικόλαος Νικητάκης ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Δ/ντής Δ/νσης Αστυνομίας Δυτ. Αττικής ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Δασκαλάκης ως εκπρόσωπος του Αρχηγείου, ο Α/Δ κ. Αθανάσιος Παπακωνσταντίνου της Δ/νσης Αστυνομίας Δυτ. Αττικής που κέρδισε και το φλουρί, ο εκπρόσωπος της Δ/σης Άμεσης Δράσης Αττικής κ. Ιγγλεζάκης Θεοφάνης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Αιγάλεω Α/Υ κ. Παναγιώτης Τζεφεράκος, ο υποστράτηγος ε.α. κ. Δημήτριος Σωτηρόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΣΕΦΕΑΑ κ. Δημήτριος Βρεττάκος, ο εκπρόσωπος της ένωσης αποστράτων Δυτ. Αττικής κ. Γεώργιος Καραχάλιος και  πολλοί άλλοι αξιωματικοί, αστυνομικοί  και πλήθος κόσμου.
     Ο ‘Όμιλος εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όσους βοήθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση παρουσίασε η κυρία Φωτεινή Γεωργαντά. 









_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια