Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενημέρωση από τον Υπουργό ζητούν οι Πενταετείς και Συμβασιούχοι Πυροσβέστες

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τών Συμβασιούχων-Πενταετών Πυροσβεστών: Σε πρόσφατες δηλώσεις σας στην βουλή στις 15-02-2018 αναφερθήκατε στους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης και
στους Συμβασιούχους Πυροσβέστες.
 Στους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης που έχουν τα κριτήρια για μονιμοποίηση είπατε ότι η έναρξη για να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό έχει προδιαγραφεί για τον Απρίλιο του 2018 ενώ σε προηγούμενη αναφορά που είχαμε κάνει σαν Σωματείο απαντήσατε με αριθ. Πρωτ. 7017/4/21539-΄γ ότι εντάσσονται από τις αρχές τους έτους 2018 και ότι εντος του Μηνός Ιανουαρίου έχει δρομολογηθεί η έκδοση της σχετικής Κ.Υ.Α. θέλουμε και ευελπιστούμε ότι τον Απρίλιο θα γίνει η Μονιμοποίηση οριστικά και αμετάκλητα.

 Στους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης που ανανέωσαν την θητεία τους για 5 χρόνια, που δεν είχαν τα προσόντα για μονιμοποίηση είπατε που είδη έχουν αποδεχτεί ότι αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία και ότι συνεχίζουν και εργάζονται σύμφωνα με την σύμβαση τους ενώ υπάρχει πρόβλημα με τα σαββατοκύριακα τις υπερωρίες τα βραδινά, αλλά αυτά προβλέπει η σύμβαση τους.
1. Εμείς σαν Σωματείο ουδέποτε έχουμε αποδεχτεί ότι υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι μας.
2. Είπατε ότι συνεχίζουν και εργάζονται και πληρώνονται σύμφωνα με την σύμβαση τους και ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τα σαββατοκύριακα και τις υπερωρίες άλλα αυτά προβλέπει η σύμβαση τους, παρακαλούμε να μας υποβάλετε την σύμβαση που επικαλείστε αν υπάρχει φυσικά.
Για τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες δηλώσατε ότι θα κατατεθεί τροπολογία για συνέχιση της απασχόλησης τους παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για πόσους Μήνες θα είναι η τροπολογία που θα κατατεθεί όπως και για πόσα έτη.
 Θεωρουμε ευλογο κ δικαιο την αυξηση των μηνων απασχολησης κ σε βαθος χρονου. Βλέπουμε ειναι μια συνεχή αναβολή μετατόπισης χρονικής των προβλημάτων καθως κ υποβάθμιση των ΠΠΥ κ των Συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Αξιοτ κ υπουργέ θεωρούμε οτι πρέπει να ασχοληθείτε εντατικότερα άμεσα κ ουσιαστικότερα με τα προβλήματα των ΠΠΥ κ των Συμβασιούχων Πυροσβεστών.
Παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες κ ενημέρωση μας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                 ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια