Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνέντευξη με τον Γιώργο Παπατζώρη, δικηγόρο του πράκτορα της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη

Αποκλειστική Συνέντευξη με τον Γιώργο Παπατζώρη, δικηγόρο του υψηλόβαθμου πράκτορα της ΕΥΠ Κώστα Αγγελάκη που τον έχουν βάλει στόχο ΓΑΠ, Βαξεβάνης και Δικαιοσύνση γιατί ήταν ο ίδιος που από το 2005 έχει αρχίσει να αποκαλύπτει τα βρωμερά σχέδια του Γιώρτου Παπανδρέρου εις βάρος της Ελλάδος που την οδήγησε στην κατάσταση που είναι…ΣΗΜΕΡΑ…!!!

Αναφέρει το GreekNewsOnDemand.com …

ΕΚΤΑΚΤΟ! Είμαι LIVE με τον κ Γιώργο τον ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ, το δικηγόρο του κ Κώστα του ΑΓΓΕΛΑΚΗ, του υψηλόβαθου πράκτορα της ΕΥΠ που μας πρωτοαποκάλυψε, ήδη απο το 2005, τα βρωμερά σχέδια του Γιώργου Παπανδρέου εις βάρος της Ελλάδος που την οδήγησε στην κατάσταση που είναι σήμερα!!! Τον Αγγελάκη θέλει να τον…ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ο #ΚωσταςΒαξεβάνης γιατί παίρνει ΑΝΩΘΕΝ τις εντολες του…!!!….

Δείτε την εκπομπή και μετά διαβάστε το παρακάτω σχετικό άρθρο πάνω σε αυτό….

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ Δίκης του στελέχους της ΕΥΠ κυρίου Κώστα ΑΓΓΕΛΆΚΗ μας μετέφερε ότι χθες 30 Ιανουαρίου 2018 ολοκληρώθηκε στο Β΄Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών η περιβόητη “Δίκη” για τη δήθεν “Κατασκοπεία” κατ΄ εγγύτερον νομική προσέγγιση όπως ακριβώς αναφέρει και το παραπεμπτικό Βούλευμα καθότι το αδίκημα αυτό (κατοχή των απορρήτων εγγράφων κάποιου υπαλλήλου κλειδωμένα στο γραφείο του…!!!) δεν περιγράφεται στον Ποινικό Κώδικα και γι αυτό τον παρέπεμψαν με το άρθρο 148 παράγραφο 1 του Π.Κ. (πλημμεληματικού τύπου Κατασκοπεία) και όχι με αυτό του άρθρου 148 παρ. 2 (κακουργηματικού τύπου Κατασκοπεία)…!
Οι “Δικαστίνες” τον έκριναν ένοχο με ελαφρυντικά και μείωσαν την ποινή του Α΄/θμιου Δικαστηρίου από 22 μήνες σε 18 μήνες με 3ετή αναστολή…!!! Το στήσιμο στο μεγαλείο του…!!!
Θυμίζω ότι είχε αθωωθεί στο Εφετείο και οι σημερινοί κυβερνώντες για τους γνωστούς λόγους που έχω αναφέρει πολλές φορές στο ιστολόγιο “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ”  είχαν κάνει αίτημα Αναίρεσης στην Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου που το έκανε δεκτό βεβαίως, βεβαίως για να επαναληφθεί η Δίκη από την αρχή στο Εφετείο…!!! Το στήσιμο στο μεγαλείο του…!!!
Είναι σίγουρο όπως μετέφεραν στον συνεργάτη μας κύκλοι του κυρίου Αγγελάκη ότι Μόλις καθαρογραφεί η Απόφαση θα ασκήσει αμέσως Αναίρεση στον Άρειο Πάγο και αν χρειαστεί και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια λόγω σοβαρών παραλείψεων και παρατυπιών εκ μέρους των “Δικαστών” κατά τη διαδικασία …!!! Για παράδειγμα μεταξύ άλλων δεν έκαναν δεκτό το αίτημά του κατηγορούμενου για να έχει αντίγραφο του συνόλου της Δικογραφίας, δεν έκαναν δεκτό το αίτημά του να εξεταστούν μάρτυρες υπεράσπισής του αλλά και να μην γίνουν δεκτές οι παρανόμως συνταχθείσες εκθέσεις κατάσχεσης των εγγράφων του… Ούτε χούντα δηλαδή…!!!
Να φανταστείτε όπως μας μετέφερε ο συνεργάτης μας ότι οι “Δικαστίνες” όταν επέστρεψαν στην αίθουσα μετά τη σύσκεψή τους για να ανακοινώσουν την απόφασή τους δεν κοίταζαν καθόλου επάνω προς το ακροατήριο αλλά μόνο κάτω στα χαρτιά τους αποφεύγοντας να κοιτάξουν στα μάτια το ακροατήριο προφανώς από ντροπή και ενοχή για την απόφασή τους…!!! ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ  ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ “ΕΓΚΡΙΤΟΣ” ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΣ ΕΚΔΟΤΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Ή ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΟΥΤΩΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ…!!!
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια