Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Ελεύθερος με όρους αφέθηκε κατηγορούμενος για ασέλγεια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του ο 43χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής αλλά και για παράβαση του νόμου περί
ναρκωτικών.

Όπως είναι γνωστό, σε βάρος του 43χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ασελγείς πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 15 έτη της ηλικίας του και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και χθες το πρωί συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Άκη Δημητριάδη προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε αρνούμενος τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος αντέστρεψε τους ισχυρισμούς του ανήλικου και δήλωσε ότι ο νεαρός ήταν αυτός που του έδωσε να καπνίσουν τσιγαριλίκι αλλά και που του ζήτησε να του κάνει πεοθηλασμό!

Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος είπε πως με τον νεαρό γνωρίστηκαν τον Νοέμβριο του 2016 σε ένα μπαρ στο νησί που διαμένει, όταν  εκείνος τον πλησίασε και μιλήσανε. Μάλιστα ο νεαρός του είπε ότι ήταν 18 ετών και πως του άρεσαν οι άνδρες και ήθελε να γνωριστούν καλύτερα. Την επόμενη μέρα ο νεαρός πήγε στο κατάστημά του την ώρα που έκλεινε– ισχυρίστηκε ο 43χρονος- κάθισαν ήπιαν μαζί ένα ποτό και τότε ο νεαρός τον ρώτησε αν είχε κάνει χρήση χασίς.

Ο 43χρονος που ήταν περιστασιακός χρήστης του απάντησε θετικά και τότε ο νεαρός έβγαλε από τη τσέπη του μικρή ποσότητα καπνού του είπε ότι ήταν χασίς και τον ρώτησε αν ήθελε να το καπνίσουν μαζί. Έτσι και έγινε και αφού κατανάλωσαν ακόμη ένα ποτό ο 43χρονος είπε πως ο νεαρός τον ρώτησε αν ήθελε να του κάνει πεοθηλασμό. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως λόγο του αλκοόλ αλλά και των ναρκωτικών δέχτηκε και μετά την ολοκλήρωση της πράξης ο νεαρός του δήλωσε ότι πέρασε καλά και θα τον επισκέπτονταν και πάλι, ενώ του ζήτησε την επόμενη φορά να έχει εκείνος τσιγαριλίκι για να καπνίσουν.

Πράγματι δύο ημέρες αργότερα ο νεαρός πήγε και πάλι στο κατάστημα του 43χρονου και έγιναν τα ίδια, ενώ ζήτησε από τον κατηγορούμενο να προχωρήσουν τη σχέση τους, κάτι που εκείνος αρνήθηκε. Ο 43χρονος είπε πως έκτοτε ο νεαρός δεν τον ενόχλησε ξανά και πως ένα μήνα αργότερα πήγαν στο κατάστημα του οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Ο 43χρονος είπε πως προφανώς ο νεαρός αναγκάστηκε να κάνει την καταγγελία μετά από πιέσεις συγγενών του και τόνισε πως ουδέποτε έχει απασχολήσει για το παραμικρό αλλά και το γεγονός πως όταν τον επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί αυτοβούλως έδωσε τη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που κατείχε.

Επίσης πρόσθεσε ότι στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε ο αστυνομικός του είπε ότι είχε γράψει στην κατάθεσή του όλα όσα χρειάζονταν για να μην έχει πρόβλημα και την υπέγραψε χωρίς να την διαβάσει κάτι που έγινε λίγο πριν την απολογία του, διαπιστώνοντας ότι ουδέποτε είχε πει όλα όσα αναφέρονται εκεί και πως η αλήθεια είναι αυτή που είπε ενώπιον της ανακρίτριας: ότι δηλαδή ουδέποτε ζήτησε από τον καταγγέλλοντα να κάνει οτιδήποτε έναντι ανταλλάγματος.

Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 43χρονος αφέθηκε ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

πηγή: rodiaki.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια