Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κοπή πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Οι Αστυνομικοί της Ιεράπετρας, έβγαλαν για λίγο τη στολή τους και
συγκεντρώθηκαν στο κατάστημα BRUSKO, στη παραλία της πόλης, όπου παρουσία του  Διοικητή του Τμήματος Υπαστυνόμου Α΄ ΧΑΣΙΩΤΗ Σπυρίδωνα και του Υποδιοικητή Υπαστυνόμου Β΄ ΤΖΟΥΜΑΚΑ Νικόλαου, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και βρήκαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν.
 
Εκκλησία, Δήμος και Φορείς παρόντες στην εκδήλωση
 
   Τους Αστυνομικούς τίμησε με τη παρουσία του, σύσσωμη η τοπική κοινωνία, αρχές και φορείς της πόλης. Την εκδήλωση ευλόγησε πατέρας Αθανάσιος ο οποίος μετέφερε την αγάπη και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κκ Κύριλλου, που απουσίαζε στο Φανάρι, ευχόμενος με θέρμη καλή δύναμη στο αστυνομικό προσωπικό, επιβεβαιώνοντας και πάλι τη στενή και άρρηκτη σχέση της Εκκλησίας με την τοπική Αστυνομία.


 
  Η δημοτική Αρχή, εκπροσωπήθηκε από το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ Θεοδόσιο Καλαντζάκη, ενώ δε μπορούσε να απουσιάζει και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Νταραράς, ο οποίος τυγχάνει και Αστυνομικός του Τμήματος. Το παρόν έδωσαν και αρκετοί εκπρόσωποι των φορέων της πόλης. Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας  Εμμανουήλ Γεωργαλάκης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας  Αντώνιος Πετράς, ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας Γαϊτανάκης Ιωάννης και ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ιεράπετρας Γιώργος Αγγελάκης, οι οποίοι αφού εξήραν το έργο, αλλά και την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει, ευχήθηκαν στο προσωπικό καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους και μαζί με τους εκπροσώπους εθελοντικών φορέων, Ανδρέα Μαμαντόπουλο, πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και Παπαδάκη Νικόλαο, αρχηγό της Ε.ΔΙ.Κ. Ιεράπετρας , εξέφρασαν στη πράξη, τη επιθυμία να συνεχιστεί η απρόσκοπτη συνεργασία με τους Αστυνομικούς της Ιεράπετρας.


 
Ευχές ουσιαστικές και εμπράγματη στήριξη της αστυνομικής καθημερινότητας
   Η κοπή της πίτας δε στάθηκε μόνο αφορμή για ανταλλαγή ευχών και διασκέδαση. Ο δήμαρχος της πόλης, απευθυνόμενος στην ηγεσία του Αστυνομικού Τμήματος, τους Αξιωματικούς και το προσωπικό του Τμήματος, επανέλαβε, για άλλη μια φορά, τη πρόθεση του να στηρίξει τo Αστυνομικό Τμήμα  του τόπου με κάθε τρόπο, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση τόσο του παραγόμενου Αστυνομικού έργου προς τους δημότες, όσο και στη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών του προσωπικού.  
  Οι Αστυνομικοί του Τμήματος, εξέφρασαν την ικανοποίηση και την εκτίμησή τους προς τους φορείς της πόλης, μέσα και από τα λόγια του Διοικητή τους, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως <<όλα τα χρόνια κόβαμε την πίτα μας ’’και κλεισμένων των θυρών ‘’, φέτος ανοίγουμε την πόρτα μας και βγαίνουμε στην κοινωνία, εκεί που ανήκουμε>>,   επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι η αποτελεσματική άσκηση του Αστυνομικού έργου επιβάλει την παρουσία της Αστυνομίας στο πύρινα της κοινωνίας. Η βραδιά εξελίχθηκε πολύ ευχάριστα ενώ δεν έλειψε και ο τυχερός της συνάντησης, που αφού βρήκε το κρυμμένο φλουρί έλαβε ένα καλαίσθητο  δώρο .

hxonews.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια